2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از اول دوست نداشتم

1032 بازدید | 26 پست

دارم طلاق میگیرم ۳ سال عقد چن ماهه عروسی کردم تو این سال ها مادر و خواهرش اذیتم کردن خیلی پروو بودن ولی این همش طرف اونا بود مثلا مامانش زنگ میزد تلفنشو نمیدیدم ی دعوایی میشد یا مثلا دفعه اخر خواهرش گف چه گوهیی هستی همش سر جهاز اذیتم میکرد فلان چیز بخر بهمان چیز بخر بابات فلان قدر جهاز بده طلا بده وامتو بده به ما کلا دعوای پول بود اینا اذیتم میکردن همش دهن به دهن میشدم باهاشون خانوادمم درگیر میشدن بعد ما مقصر میشدیم در حالی که شوهرم اگه مرد بود جلوشونو میگرفت و اینا باعث قهرهامون شد این دفعه بهم خیانتم کرد امروز گف میدونی از روز اول حسمو بهت از دس دادم خودت میدونستی همش میگفتی چرا زنگ نمیزنی چرا بی توجهی خلاصه دلم شکست یاد اون دیالوگ تو فیلم افتادم ینی از اول دوسم نداشت میگف این ۴ سالو بخاطر ابروم دوام اوردم میگه الان بابام بازم میگه برو زنتو برگردون ولی نمیخوام برو درخواست بده جدا بشیم میخوام زن بگیرم خوشبخت بشم

چقد حس بدیه ۴ سال با یکی باشی بعد اعتراف کنه از اول بهت حس نداشتم دوستان از حرص نگفت اینو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی حتی اگرم ازحرص گفته باشه یه موقعهایی یه حرفهایی میشه مثل آب ریخته شده دیگه جمع نمیشه این چه حرفی بدده بهت زده اول زندگی اونم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

عزیزم 

بخودت زمان بده 

حتما برو روانشناس ک کینه نشع تودلت

وقتی خیانت کرده کلا ازدلت پاکش کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نرو درخواست بده که توافقی جداشید اون راحت شه پدرش ودرآربعدجداشو 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
خانوادم نمیزارن میگن یا جدا شو یا بمون اگه جدا هم شدی توافقی جدا شو

خانوادت راهنمایی نادرست میکنن بهت

چن سال دگ پشیمون میشیا

به درک که دوستت نداره خب بهت که تعهد داره بايددددد به تعهدش عمل کنه

اسی جان حقتو بگیر

خانوادم نمیزارن میگن یا جدا شو یا بمون اگه جدا هم شدی توافقی جدا شو

خوب همینجوری جداشی که خوش به حالش میشه عذابش بده بعدجداشو یه کاری هم بکن تااخر عمرش توعذاب باشه مرتیکه بیشور