2777
2789
عنوان

ینی چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 124 پست
چرا گفت گوشی دست نگیر خب پس شب بخیرم نگو جایی هم انلابن نشو ک باز گیر نده

نمیدونم

کلا قبلن ب دعوایی کردیم میگف تو از این گوشی دس گرفتنه شکاک شدی و...گوشی دست نگیر حق نداری

اگرم شب بخیر نگم حس میکنم پیش خودش میگه این شاید قهره و اونم لج کنه

بگم بنظرت؟

ن اصن فالووری نداره

خب شاید همینجوری انلاین میشه اگ خیییلی شک. داری بهش امتحانش کن

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خداکنه همین باشه غیر این نباشه

شکت فقط بخاطر دوریه. ذقیقا منو شوهرمم همبن بودیم حتی بدتر 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
شکت فقط بخاطر دوریه. ذقیقا منو شوهرمم همبن بودیم حتی بدتر 

منم دلیلم همین دوریه

اون هست اون سره دنیا و من این سره دنیا

ولی وقتایی میاد مرخصی دیگ شک ندارم کلا خوب و اوکی ام

الان ن😔😔

نمیدونم کلا قبلن ب دعوایی کردیم میگف تو از این گوشی دس گرفتنه شکاک شدی و...گوشی دست نگیر حق نداری ...

یعنی چی از گوشی دست گرفتن شکام شدی😕عزیزم وقتی شک. میکنی یعنی مجوز اون کارو بهش میدی حتی اگ تو فکرشم نباشه امکان داره بگه من ک چ بکنم چ نکنم متهمم پس بهتره برم دنبالش 

پیام بده بگو تو گقتی گوشی. دست نگیرم چشم ولی خاستم شب بخیر بگم 

اخه الان امتحان کنم شک نمیکنه منم؟؟یجورایی از امتحان کردن بدم میاد نمیدونم چرا

ن همین الان🤦🏾‍♀️گند نرنی ب رابطت اصلا. ول کن امتحان کردنو

منم دلیلم همین دوریه اون هست اون سره دنیا و من این سره دنیا ولی وقتایی میاد مرخصی دیگ شک ندارم کلا ...

کجاست چقد فاصله دارید چرا نمیاد محل خودتون کار کنه 

خیلی ادمه لجوج و عصبانیه😔بخدا میترسم ازش خیلی الان پیام بدم بنظرت؟

ن نده کلا ول کن شبی پیام نده اشتی ک. کرد بگو خوذت گفتی پاپیچت نشم

زنجانه اخه نظامیه محل خدمتش اونجاس حتی عروسی ام کنیم باید بریم اونجا

وای خیلی سخته ک توهم برو دور از شوهرت نمون خونت ببر همونجا

خیلی دلشوره دارم میترسم لج کرده باشه باهام اخه سابقه داره😔ای خدااا کاش امشب بمیرم دیگه بلند نشم😭

خدانکنه عزیزم چقد اخلاقاش خاصه