2777
2789
عنوان

ینی چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 124 پست
استرس چی عزیزم اروم باش چندتا نفس عمیق بکش بعد زنگش. بزن بگو. دلتنگتم بگو دلم گزفته میخام حرف بزنی ی ...

خاهر چیکارکنم دارم میمیرم

من خاستم باهام راحت باشه غماشو بهم بگه ولی اون بدتر شد هی میگف بحث گذشته و اینا نکن و...

الانم عصبیه فککنم😔

از اون مدلاس ک اگه عصبی بشه نباید دور و ورش بپلکی

چیکار کنم😭کلا گف گوشی ام دست نگیره دیگه ریدی ب اعصابم و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کاری

مرتب ان و اف شدن!

بعد چون خودت قایمکی ی کارایی میکنی فک میکنی اونم همین طوری 😶

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
زنگ زدم کلا مشخص بود ناراحتع از تُن صداش بعدش من همش گفتم زن و شوهر باید باهم رفیق باشن و اعتماد ک ...

چرا اسم گذشته اوردی اخه😕

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
خاهر چیکارکنم دارم میمیرم من خاستم باهام راحت باشه غماشو بهم بگه ولی اون بدتر شد هی میگف بحث گذشته ...

ولش کن تا فردا تا اروم شه موقع خوابت بهش شب بخیر بگو پیام زنگ نزن نذاری ساعتای دو شب شب بخیر بگی پیش خودش بکه تا الان چرا بیداره 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
خاستم راحت باشه باهام ولی اشنباه فک کردم😭چیکارکنم خاهر اصن مشخص بود حالش خوب نیست دنبال بهونه بود ب ...

مشکل مالی نداره؟ 

ولش کن تا فردا تا اروم شه موقع خوابت بهش شب بخیر بگو پیام زنگ نزن نذاری ساعتای دو شب شب بخیر بگی پیش ...

همیشه عادت داریم شب بخیز قبل خاب

نمیدونم الان مناسبه بهش بگم یا ن

کلا گف مگه نگفتم گوشی دست نگیر و ریدی اعصابم

بخدا من چیزی نگفتم خاستم باهاش دردودل کنم و....عصبی شد گناهه من چیه خاهر

همیشه عادت داریم شب بخیز قبل خاب نمیدونم الان مناسبه بهش بگم یا ن کلا گف مگه نگفتم گوشی دست نگیر و ...

چرا گفت گوشی دست نگیر

خب پس شب بخیرم نگو جایی هم انلابن نشو ک باز گیر نده

چرا خیلی بخدا برا مبل و اینا از دوستاش قرض گرفته خیلی بدهکاره مردمه

خب عزیزم همین خیلی روش فشار اورده زیاد پا پیچش. نشو

ولی همین الانم تو روبیکا انلاینه😔😔

خب باشه ولش کن تو فالووراش نکا. کن ببین مشکوک نمیبینی