2777
2789
عنوان

ینی چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 124 پست
حتی نای پرسیدن هم ندارم . حتی نای دعوا هم ندارم. حس میکنم خستم خیلی 😐 البته سابقه اینکارارو ندارع و ...

منم سابقه نداره و چیزی ازش ندیدم ولی ته دلم خالی شده از عصر دارم سکته میکنم ینی چی شده😔😔😔

تو مشکوک تری که

اخه ب روبیکا حساسه من داشته باشم سر ی ماجرایی ک قضیش مفصله(خیانت اینا نبود بخدا ها)

الان با خط عموم وصل کردم ک فقط انلاین بودن شوهرمو چک کنم ک میبینم از عصری هی ان و آف میشه😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این شک ها زندگیت نابود میکنه.اگر باکسی بود ک نمیومد تورو عقد کنه....چرا ما زن ها تا شوهر یه کم فرق م ...

همینو پیش خودم میگم ولی خب عقل ندارم ک تو کَتَم نمیره

بقران از عصر هیچییی نخوردم از بس دلشوره دارم

اخه ب روبیکا حساسه من داشته باشم سر ی ماجرایی ک قضیش مفصله(خیانت اینا نبود بخدا ها) الان با خط عموم ...

وای خو کارت زشته اگ بفهمه ک. بدتر شک. میکنه بهت پاک. کن بگو اونم پاک کنه 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
حتی نای پرسیدن هم ندارم . حتی نای دعوا هم ندارم. حس میکنم خستم خیلی 😐 البته سابقه اینکارارو ندارع و ...

افسرده ای...نزار این فکرها به هم بریزه تورو.....به چیزای خوب فک کن...مثلا لحظه ای ک پیش هم هستین یک لباس زیر جدید.رنگ جدید...دیوونش کنه‌‌ازاین لباس زیر های شوهر کوش..ببینه آب از دهنش راه بیفته

ول کن حتما اون پسره شوخی کرده یا زبل کاریه ول کن

آروم باش مشکلات زیاد شده 

مردا هم خستن از این گرونی🌹

بلند شو یه رژ بزن یه چای دم کن

اخه ب روبیکا حساسه من داشته باشم سر ی ماجرایی ک قضیش مفصله(خیانت اینا نبود بخدا ها) الان با خط عموم ...

منم شوهرم نمیذاره اینستا و تل و روبیکا و ایتا و کلا مجازی باشم فقط وات یوتیوب نی نی سایت ولی مخفی نصب نمیکنم چون بفهمه حق داره ک شک کنه

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
منم شوهرم نمیذاره اینستا و تل و روبیکا و ایتا و کلا مجازی باشم فقط وات یوتیوب نی نی سایت ولی مخفی نص ...

میفهمم

ولی بخدا از بس مشکوکم فقط نصب کردم انلاینیشو چک کنم😭چیکارکنم خاهر بهش زنگ بزنم ببینم چشه؟

بهس زنگ بزنم بنظرت باهاش حرف بزنم ؟؟

اره زنگش بزن بگو دلم برا صدات تنگ شده بگو دلم گرفته حس کردم توهم دلت گرفته اخه منوتو عاشق همیم یکم خودت حرف بزن شاید ب حرف اومد

میفهمم ولی بخدا از بس مشکوکم فقط نصب کردم انلاینیشو چک کنم😭چیکارکنم خاهر بهش زنگ بزنم ببینم چشه؟

گلم حق داری این شکا بخاطر دوریه عروسی کنی درست میشه اره زنگش بزن ولی اگ بفهمه یواشکی نصب کردی امکان داره فکرای بیخود کنه

من چی بهش بگم ک ب حرف بیاد اونم؟اصن از استرس حرف یادم رفته بخدا

استرس چی عزیزم اروم باش چندتا نفس عمیق بکش بعد زنگش. بزن بگو. دلتنگتم بگو دلم گزفته میخام حرف بزنی یاهام  زنگ بزن بعد ریپلای کن یگو چی شد

استرس چی عزیزم اروم باش چندتا نفس عمیق بکش بعد زنگش. بزن بگو. دلتنگتم بگو دلم گزفته میخام حرف بزنی ی ...

زنگ زدم

کلا مشخص بود ناراحتع از تُن صداش

بعدش من همش گفتم زن و شوهر باید باهم رفیق باشن و اعتماد کنن ب هم و خاستم یجورایی سر صحبت و باز کنم گفتم هیجکس بی غم نیست چ تو گذشته ش چ حال و..

ولی جنی شد گف بحث .گذشته و اینا نکن و خدافظی کرد

ای خدا😔😔اخه تو تل وقتی جوابه منو میده پشت بندش میره روبیکا یکی‌دودیقه انلاین میشه بعد آف بخدا دیگ ...

تو خودتم همون کارو میکنی تو روبیکا ک میتونی چکش کنی دیگ🫣

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙