2777
2789
عنوان

ینی چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش یجوریه از غروب حس میکنم دلش گرفته ناراحته همشم از عصری تو روبیکا میره میاد هی  طاقتم سر ...

رابطه جنسیتون‌خوبه...کم کاری نمی‌کنید از هر دوتا منظورمه‌.دورت میاد..نیاز داره‌‌تو چی نیازش بدون غور زدن برطرف میکنی

شوهر من از صب رفته نیومدع . پسر خارشوهرمم پیام داد دایی لایو گذاشته بودع انگار دستش خوردع بودع صدای چندتا زن کنارش میومدع. سریع قطع کرده لایو رو . بعد من همینجوری نشستم ب سقف خیره شدم دقیقا دو ساعته 😐

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

رابطه جنسیتون‌خوبه...کم کاری نمی‌کنید از هر دوتا منظورمه‌.دورت میاد..نیاز داره‌‌تو چی نیازش بدون غور ...

عقدیم

رابطه جنسی عمیق نداریم ولی لمسی و اینا وقتی میاد مرخصی چرا

اره وقتی میاد ، همش دور ورم میپلکه و ..

همین غروبم برام متن عاشقانه فرستاد کلی قربون صدقم رف ولی نمیدونم چرا ته دلم بهش حس خوبی ندارم 😔😔

عقدیم خاهر🥲محل کارش ازم دوره

ای وای‌.بزار برید سر خونه زندگیتون..بعد انقد دغدغه‌داشته باش..خب بهش الان پیام عاشقانه بده...بگو دلت تنگه...بگو عاشقشی..بگو منتظر دیدنشی‌.‌بهش حس خوب بده اگر دلش گرفته آروم بشه..اینجور موقعه ها خوبه زن شوخی های س.ک.س.ی ریز بلد باشه یه حرفای بزنه دل عشقش گرم بشه

نمیدونم اخه از شاعت ۵😔😔

نکنه اونم داره تورو چک میکنه🤣🤣🤣🤣

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
شوهر من از صب رفته نیومدع . پسر خارشوهرمم پیام داد دایی لایو گذاشته بودع انگار دستش خوردع بودع صدای ...

😪😪ای خدا

ما زنا چرا بدبختیم چرا همیشه باید دلشوره بگیریم هرچی درد و استرسه برا ماس

میخای چیکارکنی ب شوهرت زنگ نزدی ازش بپرسی

ای وای‌.بزار برید سر خونه زندگیتون..بعد انقد دغدغه‌داشته باش..خب بهش الان پیام عاشقانه بده...بگو دلت ...

بخدا اینم بلد نیسم اصن تف ب من خیلی خرم

اصن نمیدونم چی بش بگم

فقط شک دارم ک نکنه با کسی باشه فقطططط شک

عقدیم رابطه جنسی عمیق نداریم ولی لمسی و اینا وقتی میاد مرخصی چرا اره وقتی میاد ، همش دور ورم میپلک ...

خب عزیزم‌.ممکنه تو کارش و شغلش مشکلی براش پیش اومده.صب کن میاد برات توضیح میده.بهش پیام بده بگو حس میکنم دلت گرفته..میخای باهم حرف بزنیم دلت آروم بشه

😪😪ای خدا ما زنا چرا بدبختیم چرا همیشه باید دلشوره بگیریم هرچی درد و استرسه برا ماس میخای چیکارکن ...

حتی نای پرسیدن هم ندارم . حتی نای دعوا هم ندارم. حس میکنم خستم خیلی 😐 البته سابقه اینکارارو ندارع ولی خب.. نمیدونم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خب عزیزم‌.ممکنه تو کارش و شغلش مشکلی براش پیش اومده.صب کن میاد برات توضیح میده.بهش پیام بده بگو حس م ...

هیمینارو ی جور دیگه تو پیامک بهش گفتم ولی هنوز ندیده ک جواب بده

چیکارکنم خاهرم الان فقط بهش شک دارم و از خدا ارزوی مرگ دارم😭

ن من روبیکامو با یه خط دیگه ک شوهرم نداره دارم

تو مشکوک تری که

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
بخدا اینم بلد نیسم اصن تف ب من خیلی خرم اصن نمیدونم چی بش بگم فقط شک دارم ک نکنه با کسی باشه فقططط ...

این شک ها زندگیت نابود میکنه.اگر باکسی بود ک نمیومد تورو عقد کنه....چرا ما زن ها تا شوهر یه کم فرق میکنه فکر خیانت میاد تو ذهنمون‌.این اشتباهه‌‌‌‌‌.آتیش ب زندگیت نزن