2777
2789
عنوان

ینی چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 124 پست
اخه از ساعت ۵ مدااام، چن دیقه انلاین میشه پشت بندش آف و چن دیقه بعدش دوباره آنلاین میشه

میاد یه سر میزنه ببینه کسی پیامی داده یا ن، ببین نژادت رو ژزیر سئوال نبر نزار سوسول باشی قوی باش همین شکاکی هاس زندگی هارو میپاچونه از هم

۴مین کاربریم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد یه سر میزنه ببینه کسی پیامی داده یا ن، ببین نژادت رو ژزیر سئوال نبر نزار سوسول باشی قوی باش همی ...

ای خدا😔😔اخه تو تل وقتی جوابه منو میده پشت بندش میره روبیکا یکی‌دودیقه انلاین میشه بعد آف

بخدا دیگه دارم جون میدم از دلشوره

سابقه نداشته اینطوری‌تو روبیکا هی بره بیاد

بخدا دارم میمیرم از استرس😔

راجت باش...شاید دلش از جایی گرفته با اون پیام خواسته باهات درد دل کنه ولی تا خودش  نژاد بگه جیزی نپرس‌.اونم ک انلاین‌میشه مهم‌نیس شاید منتظرپیام کسی هست

ای خدا😔😔اخه تو تل وقتی جوابه منو میده پشت بندش میره روبیکا یکی‌دودیقه انلاین میشه بعد آف بخدا دیگ ...

😑😑😑دختر چ مرگته 😐 شک نداشته باش ازین سوءتفاهم ها زیاد پیش میاد نمیشه همشو ربط داد به خیانت...

۴مین کاربریم