2777
2789

خیلی برام سواله اون دخترهای که راحت می تونن دل آقایون رو ببرن چی کار میکنن ،من ظاهر خوبی دارم اینو همه میگن منتهی واقعا نمی تونم  حتی تو مرحله اول کسی رو جذب کنم ب نظرم این ی مهارت مهمه بلاخره آدم باید با کسی آشنا بشه آزمون وخطا کنه تا بلاخره شریک زندگیش و پیدا کنه ،اصلا انگار کسی منو نمی بینه این موضوع برام خیلی مهمه لطفا اونایی که بلدن بیان بگن 

من دلبری کردن بلد نیستم اما ناخوداگاه خیلیا جذبم میشدن

مابقیش و‌نمیدونم دیگه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بلد نبودم تابا یک لاشی وارد رابطه شدم الان خیلی ها دنبالم هستن 

فقط در دسترس نباش زود پیامشون رو جواب نده ، بی محلی کن ،یه درجه پایین تر محبت کن بهش مثلا اگر میگه دوست دارم بگو فکر میکنم منم همین حس رو دارم،حس مرد بودن بهش بده ، همیشه یطوری رفتار کن که انگار سرت شلوغه ، از کل زندگیت براش تعریف نکن بزار خودش کشف کنه، یجوری نباش که فکر کنه کل زندگیش هستی ،خوش پوش باش ولی زیاد ارایش نکن ،خودت رو دوست داشته باش جلوی مردها نگو میخوام بینیم رو عمل کنم یا برم باشگاه هیکلم اینطوری باشه 

و در کل فقط و فقط در دسترس نباش و کم بهش محبت کن و خودت رو دوست داشته باش❤

لبخند ازادی❤
منم بلد نبودم تابا یک لاشی وارد رابطه شدم الان خیلی ها دنبالم هستن  فقط در دسترس نباش زود پیام ...

مشکل همینه واقعا من خودمو دوست ندارم ولی خوب اینایی که گفتی برای مراحل آشنایی هست من تو مرحله اول حتی نمی تونم کاری کنم کسی بهم درخواست بده

مشکل همینه واقعا من خودمو دوست ندارم ولی خوب اینایی که گفتی برای مراحل آشنایی هست من تو مرحله اول حت ...

عزیزم الان کسی حضوری مثل چند سال پیش تو خیابون و کافه و پارک شماره نمیده 

مگر این که همکار یا همکلاسی یا اشنا باشی 

شما در درجه اول خودت رو دوست داشته باش به موقع اش چه مجازی چه حضوری برات اتفاق میفته

لبخند ازادی❤
عزیزم الان کسی حضوری مثل چند سال پیش تو خیابون و کافه و پارک شماره نمیده  مگر این که همکار یا ...

دقیقا اینطوره دیگه پسرا شماره نمیدن مگر اینکه از ریپلای استوری یا اینکه همش جلو چشش باشی شروع شه

میشه شفاف تر بگی مثلا چجوری لوندی کنم معمولی نباشم 

مثلا از لحاظ حرف زدن 

سعی کن ناز حرف بزنی 

ظاهرت تیپت دخترونه باشه 

طرز نگاه کردنت و... 

معمولا تو اطرافیان هستن دخترایی ک خیلی لوندن 

سعی کن یواش یواش تمرین کنی ی سری چیزا رو ازشون