2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

1780 بازدید | 48 پست

برای مهاجرت تحصیلی  به نظرتون بهتره قبل کنکور انجام بشه یعنی از همون لیسانس رو اونجا بخونیم یا اینکه برای مقاطع بالاتر و یا کار اونجا بریم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

برای لیسانس شرایطش خیلی راحت تره معمولا یه آیلتس ۵.۵-۶ میخوان و اکثرا هم با شهریه دانشگاه کمتر قبول میکنن و ویزا گیریش هم سریعتر و راحت تره با درصد موفقیت بالاتر. منظورم اینکه تا سنتون کمه اقدام کنید سنین بالاتر سخت‌تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا رشتهه های مث پرستاری میدونی هزینش چقدر میشه؟ 

پرستاری زیاده هزینش بدون فاند ( fund) طبق چیزی که یادمه بین ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار هزینه ی سالانه برای شهریه بود. البته اون هزینه های اضافی دیگه بماند 

هر چه سریع تر بهتر  تو این کشور موندن هر سال ۱۰ سال پیرت میکنه

ببخشید اگ رشته شمارو بخوایم خارج از کشور بخونیم از کی میتونیم ادامه بدیم؟ یا مثلا اگ بخوایم کار کنیم باید امتحان معادل سازی بدیم؟

ببخشید اگ رشته شمارو بخوایم خارج از کشور بخونیم از کی میتونیم ادامه بدیم؟ یا مثلا اگ بخوایم کار کنیم ...

اگه اینجا دارو بخونی درست تموم شه بری اونجا بله باید ۳،۴ تا امتحان بدی 

اگرم وسط تحصیل بری باید از اول شروع کنی اونجا 

دکتر داروساز هستم ، سوالی دارید بپرسید عزیزان 

برای ایتالیا که معمولا کسایی که پول ندارن میرن. میتونی برای رشته های پزشکی و زیر شاخه آزمون ورودی بدی. برای حقوق هم ازمونش هست که انگلیسیه و در کشور ثالث مثل ترکیه یا ارمنستان باید اقدام کنید ولی بهتون اونجا پول میدن برای تحصیل و تحصیلش رایگانه در صورت قبولی