2777
2789

من ۲۱ سالمه چندتا خواستگار داشتم ک منو نپسندیدن اونا جواب رد میدادن من دیپلم دارم پشت کنکوریم مصمم دارم میخونم برا کنکور

هدفم فرهنگیانه)))))

یه خواستگار دارم ۴ ساله منو میخواد ک قبلا جواب رد دادم ولی باز اومدن واسطه فرستادن ک بیان خانواده ام گفتن بیان امروز اومدن رفتیم تو اتاق حرف هامون زدیم پسره کار ثابت نداره کارگره توولی خیلی زرنگه کاریه ۲۷ سالشه

روستا زندگی میکنن  خلاصه بگم پسره از لحاظ ظاهری ب من نمیرسه من ازش بهترم تیپش زیاد ب دلم ننشست  چیکار کنم 

خیلی خاکی بود حرف هاش ب دلم نشستن  اهل دروغ اینا نیستن میگفت برا زندگیم تلاش خودم میکنم خیلی حرفای دیگه من خودمم دوسش دارم ولی ازاین کار ثابت نداره میترسم بخدا خودشم گفت دنبال کار ثابت هست توشرکت ها اینا

بگو یا زینب بگو یا حسین

فرصت بده بذار خودش ثابت کنه

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودتونم تو روستا زندگی میکنین؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

تا کار ثابت پیدا نکرده بهشم فکر نکن 

تو سنی نداری بعد تو این وضعیت اقتصادی با یه کارگر اونم تو روستا(نمیگم روستایی ها فلانن)

ولی چند وقت دیگه پشیمون میشی 

بزار تلاششو بکنه اگه تونست حداقل شرایط رو براتون فراهم کنه بعد بهش فکر کنید

باید حرف بزنید حالا حالا ها. نمیشه که اینجوری تصمیم بگیری. خونه داره؟ میخوای بعدش بری روستا؟

نه شرط اول خانواده ام این بود ک دخترمون روستا نمیاد اونهم قبول کردن یه خونه بخرن برا پسرشون هم با کمک ازدواج هم پسره پس انداز داره خانواده اشم گفتن حاضریم برا خوشبختی پسرمون گاو گوسفند بفروشیم ک خونه بخره تو شهر برا دخترون

بگو یا زینب بگو یا حسین

والا این که گفتی اصلا خوب نبود حالا وقت داری عجله نکن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.