2777
2789
عنوان

آبله مرغون

1754 بازدید | 18 پست

وای من شب عید آبله مرغون گرفتم وحشتناکککک یعنی فقط ۸۰ تا دونه روی صورتم زده واقعا حالا اینکه هیچکار نمیتونم بکنم به کنار روند خوب شدنش چجوریه؟ الان روز چهارمیه که زده ولی هر روز هی داره بدتر میشه تا عید  چیکار کنم بره حد اقل از حالت تاول در بیاد بتونم بهش آب بزنم چون الان میزنم ولی خیلی میسوزه داغونم حموم نمیتونم برم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلش ده تا ۱۲ روز هست از دو روز دیگه شروع میکنه خشک شدن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عزیز من چند سال پیش آبله مرغون گرفتم پماد کالاندولا میزدم بعد دو ساعت خارش دوباره شروع میشد همه چی امتحان کردم تا فهمیدم نشاسته ذرت هم بهبودی رو سریع تر می‌کنه هم خارش پس نشاسته ذرت با یکم آب حل میکردم بعد با پنبه آروم میزدم رو پوستم اول برو حموم هر پمادی رو بدنت هست بشور به لباس نخی گشاد بپوش حتی سوتین و شو رت نپوش بعد نشاسته روی همه دونه ها بزن  آروم گرفتی برای من دعا کن

عزیز من چند سال پیش آبله مرغون گرفتم پماد کالاندولا میزدم بعد دو ساعت خارش دوباره شروع میشد همه چی ا ...

حموم نمیتونم برم آب بهم میخوره به شدت میسوزه بدنم همینجوری بزنم اوکیه؟

من هم دچار همین مشکلم دکتر هم رفتم بهم پماد آسیکلوویر داد 

باورت نمیشه آسیکلوویر برای تبخال هم میزنن تبخال طول می‌کشه خوب بشه ولی گل ارمنی ما می‌زنیم تبخال اصلا به آب نمی‌رسه خشک میشه سریع 

چون اگه به آب بیوفته تبخال پخش میشه حالا شما گل ارمنی ندارین برین نشاسته ذرت امتحان کنید ضرر نداره