بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
اخه من کم کم انجام دادم مثلا از اواسط اسفند شروع کردم کم کم که نه خسته شم نه بیزار شم از کار خونه
چه خوب من زیاد حوصله تمیزکاری ندارم همین تمیزکارهای تو طول انجام میدم
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
به قول پدرم هی بشوروبساب بروبازاربیا خودت روازتک وتابنداز به خاطردوتانخود وکشمش 😇 کلی موادشوینده خ ...
دقیقا بابات واقعا حرف خوبی زده ایول به بابات 👍🏻👏🏻
به قول پدرم هی بشوروبساب بروبازاربیا خودت روازتک وتابنداز به خاطردوتانخود وکشمش 😇 کلی موادشوینده خ ...
نه بخاطر دوتا نخود و کشمش میدونین تو بهار و سال نو طبیعت و همه چیز نو میشه دوباره زنده میشه من دوست دارم خونه منم همزمان با طبیعت تمیز بشه نو بشه بوی خوب بده😍 ولی خب بالاخره هر کسی یجور دوست داره..
نه بخاطر دوتا نخود و کشمش میدونین تو بهار و سال نو طبیعت و همه چیز نو میشه دوباره زنده میشه من دوست ...
میدونم هرکسی یه نظری داره من همیشه خونموتمیزمی کنم درطول سال به قول دوستمون به خونه تکونی اعتقادی ندارم ..ودخترخوب هروقت دلت خوش بود شادبدون آن روزعید توهست 🌹
ایول الان عمه هام از بس تمیزکاری کردن از سال قبل داغون شدن دخترهاشم ازدواج کردن یکیشون قطر یکیشون کرج حالا باید تنهایی با دردهایش بسوزه بسازه