2777
2789
ایول الان عمه هام از بس تمیزکاری کردن از سال قبل داغون شدن دخترهاشم ازدواج کردن یکیشون قطر یکیشون کر ...

آفرین ..مادرمنم همینه امسال خواهرم ازدواج کردورفت .اون یکی هم بورسیه گرفت ورفت .منم به خاطردوتاعمل جونی برانمونده ..مادرم بااون سن دائم می شوره ومی سابه .امسال هرچی گفتم بی خیال نکن ..بنده خداعروسمون اومدکلی تمیز کردورفت ولی بازقبول نداره.منم دیگه کاری ندارم ..ازپاافتادخدای نکرده هیچ کسی نیست یه لیوان آب بده دستش

آفرین ..مادرمنم همینه امسال خواهرم ازدواج کردورفت .اون یکی هم بورسیه گرفت ورفت .منم به خاطردوتاعمل ج ...

آره بخدا راست میگی الان مامان من کارمند بود تو کار میکرد بابام خیلی اذیتش میکرد الان مریضش شده بدون قرص نمیتونه راه بره حالا من هستم کمکش فردا برای من اتفاقی افتاد هیچکسی نیست بدادم برسه تازه من خودم زانوهایم داغونن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بخدا راست میگی الان مامان من کارمند بود تو کار میکرد بابام خیلی اذیتش میکرد الان مریضش شده بدون ...

خداوندمادرت روحفظ کنه پدرتون روهمچنین وسلامتی بهتون بده .گلم کارهمیشه هست متاسفانه خانم های ایرانی قدرزیبایی و سلامتیشون رونمی دانندباجون دل کارمی کنندنهایت جوابی که بشنونداینه دستتون دردنکنه یاوظیفته ..😑

گلم هفته ای یه دونه کلسیم دی بخورخارجی بهتره