2777
2789
عنوان

دیشب ی دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 80 پست
دختر جون کم دروغ بگو لطفا . الان گداها انقدی در میارن یه تیکه لباس تنشون کنن .

باشه تو ب گداها هم حسادت کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
 شما دیگ بیماری ک ب نیازمندا اینجور حرف میزنی 

بیمار شمایی که در مورد یه انسان تاپیک زدی و میگی نافش معلوم بود .

سوگند به نامت تو آرامه منی ..آرزو دارم از پرورشگاه یه دختر به فرزندی بگیرم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما دیگ بیماری ک ب نیازمندا اینجور حرف میزنی 

راس میگه خب نیازمندی ک همون ی تاپ پاره و شلوارک رو داره ی ملافه بپیچه دور خودش الان دیگ گونی هم همه جا پیدا میشه بندازه دورش

کورد نیستم :) 
بیمار شمایی که در مورد یه انسان تاپیک زدی و میگی نافش معلوم بود .

تو بیماری ک ب نیازمنداهم حسادت میکنی 😐😐

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
فعلا تو داری به کسی که درموندس حسادت میکنی و میگی نافش معلوم بود 

جون خودت برو یجای دیگه دعوا کن . حوصله بحث کردن داری انگار

کسی با شما حرف زده؟؟؟😐 😐 😐 

کسی ام با شما نبود ک به همه پریدید. 

تاپیکا اسایش ندارن از امثال تو 

ک فقط دنبال دعوا هستن

راس میگه خب نیازمندی ک همون ی تاپ پاره و شلوارک رو داره ی ملافه بپیچه دور خودش الان دیگ گونی هم همه ...

خدا گواهه بحث حجاب رو پیش کشیده فقط برا تعلیقی کاربرا اینا رو فقط باید گزارش زد 

سوگند به نامت تو آرامه منی ..آرزو دارم از پرورشگاه یه دختر به فرزندی بگیرم 
پوشش کامل دارن اما حجاب ندارن؟ 🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید مثل اینکه شما فلسفه حجاب و نفهمیدی 

حجاب یعنی آنچه که تو قرآن گفته 

پوشش یعنی پوشاندن اندام های جنسی ،یعنی کسی چاک سینشو نندازه بیرون بره تو خیابون که متاسفانه توی کشورهای غربی این  بی پوششی خیلی داره رواج پیدا می‌کنه

مچ پا و مو اندام جنسی نیست و هیچ انسانی باهاش تحریک نمیشه پس پوشش کامل دارن

:)