2777
2789
عنوان

دیشب ی دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 80 پست
کسی هم از شما در مورد شکم اون نیازمند نظر نخواسته بود  اسی فقط گفت بیرون بوده

اینجا سایت تبادل نظره حالا چون نظر ما با نظر شما یکی نیست باید چیزی نگیم 

سوگند به نامت تو آرامه منی ..آرزو دارم از پرورشگاه یه دختر به فرزندی بگیرم 
ببند بابا انگار تو دسته خرا بودی 

بابا تو خیلی وحشی و در مونده هستی 

زدنت ب برق همه رو مث سگ جر میدی 

از تاپیکم برو بیرون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میگم طرف از نداری .. لباساش جر خورده میگ گفتی قرتی

میگ گداها همه دارن . اررررره دارن توام داری 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کسی ام با شما نبود ک به همه پریدید.  تاپیکا اسایش ندارن از امثال تو  ک فقط دنبال دعوا هس ...

دعوا استاتر های مث تو را میندازن 

یادت ندادن تو جای عمومی درست حرف بزنی 

اینجا سایت تبادل نظره حالا چون نظر ما با نظر شما یکی نیست باید چیزی نگیم 

تو عقل نداری . ی شمشیر داری میخای دنبال دعوایی 

ببخشید مثل اینکه شما فلسفه حجاب و نفهمیدی  حجاب یعنی آنچه که تو قرآن گفته  پوشش یعنی پوش ...

ب قرآن دروغ نبند لطفا شما ک اعتقاد داری باید بدونی گناهه

تو قرآن گفته خانما ب جز گردی صورت و دستا از مچ همه رو بپوشونن حالا یا با چادر یا بی چادر 

از اندام جنسی هم حرف نزده!

درضمن مچ پا هم برای اقایون ب شدت تحریک کننده س همینطور خشتک از رو شلوار و ناف

کورد نیستم :) 
دعوا استاتر های مث تو را میندازن  یادت ندادن تو جای عمومی درست حرف بزنی

درست حرف زدم .. اونی ک توهینو شروع کرد شما بودی .

برو ی جای دیگ دعوا راه بنداز 

ب قرآن دروغ نبند لطفا شما ک اعتقاد داری باید بدونی گناهه تو قرآن گفته خانما ب جز گردی صورت و دست ...

بخدا دروغ میگه ....مگه میشه کسی با لباس پاره بیاد بیرون