2777
2789

نامزد بودیم عید بود مادرشوهرم اینا رفتن برای دید و بازدید ما هم گفتیم رفتن دیگه مشغول شدیم یهو دیدیم پر زدن انقد هول شده بودیم لباسامونو پیدا نمیکردیم بپوشیم یه بیس دقیقه ای طول کشید درو باز کردیم مادرشوهرم اینا داشتن میرفتن سر خیابون که رسیدن دیدن اقوام برای عید دیدنی اومدن همگی با مهمونا برگشتن خلاصهه شرفمون رفت همه فهمیدن ولی خودشونو زدن به کوچه علی چپ تا مدت ها حالم بد بود هی میگفتم خدایا بگذره یادشون بره 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار و حرفا و لبخندای مسخره و ماسیده رو صورت دیروزم رو

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

همین دیروز رفتم مغازه از بس گشته‌بودیم خسته بودم ب جا اینکه درو بکشم سمت خودم هی میکشیدم اونور باز نمیشد بقیه پوکر نگام میکردن منم ی لبخند زدم محو شدم🤣🤣

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

سال تحویل اخر شب بود 

صبح خونه نامزدم از خوهب بیدار شدم خوشگل کردم چون میدونستم کلی مهمون میاد اما شوهرم بیدار نمیشد 

یه رژ پر رنگ زدم رفتم لپش رو ماچ کردم 

گفتم بیدار میشه جلو آیینه میبینه کیف میکنه 

خلاصه چندتا خانواده اومدن مهمونی (برادرشوهرم ، خواهرشوهرم و خاله های شوهرم)

چون اشنا بودن شوهرم پاشد اومد بیرون که یه احوال پرسی کنه بره دستشویی 

تا به خودم بیام دیدم همه خودشون و میزنن و میخندن 

حتما حدس میزنید به چی میخندیدن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

منم همچین خاطره ای دارم ولی لباسمو پشت و رو پوشیده بودم😑

حالا جاری چش سفیدم هی میخندید میگفت مشغول بودید و...

دیگه منم زدم ب در پررویی میخندیدم میگفتم آرررهههه😁🙄 مثلا میخواست خجالت بکشم منم نکشیدم😶🗿

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇