2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم

343 بازدید | 26 پست

من اول ماه ی پولی از شوهرم برا برادرم گفتم بذه قرض شوهرم گف ده روزه. منم گفتم باش شد دوهفته داداشم نداد ینی نداشتاااا خیلی وضعش بده همه ازش قرض میخان دوباره شد بیست روز نداد  بعد ب شوهرم پیام داد ک اره من ی هفته دیگ میدم بهت اینا  شد موعد اون ی هفته باز داداشم نداد گفتم بابا من ی تیک طلا دارم میفروشم میدیم ابرومون نره  هی گف جورش میکنم شوهرم  پیام داد ب داداشم ک اره باید سر حرفش باشه حرفش باید از چک نقد تر باشه خودت گفتی این موعد میدم انقد ناراحت شدم مقصر کیه ب نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تومن ک این همه آبرو ریزی نداره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مقصر برادرته 

و مقصرتر تو 

از شوهر جماعت قرض بگیری برا برادر؟ 

من ک همچین نمیکنم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

مقصری این وسط نیست همه جا دنبال مقصر نگردین

کاش داداشت نمیتونست پس بده قرض نمیگرفت و شوهرتم حالا که قرض داده یکم صبور تر باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مقصر داداشت نبایدمیگفت ده روزه ولی شوهرت هم خیلی بی چشم ورو هست به خاطر توهم شده نباید اینهمه فشاربیاره البته اگه لازم نداره اون پولو اگه خودش لازم داره حق داره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
یه تومن ک این همه آبرو ریزی نداره

کجا گفت ی تومن؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁