2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
یه تومن ک این همه آبرو ریزی نداره

نگفت یه تومن گفت یه پولی حتمابیشتره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
گفت یه تومن؟

عه گفته یه پولی نگفته یه تومن😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا برادرت . شوهرت هم پول داده هم میگین مقصره یکم توقعتونو کم کنین تو رو خدااا

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
🤙🏼😂  تاپیک قبلشو بخونی گفته ده تومن

صبی کلا گیجم تاپیک بغل هم گفتن گوشت خرس حرامه من نوشتم کی گفته گوشت خروس حرامه😂😂😂😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
به نظرم همسرتون تقصیری نداره خیلی هم لطف کرده کمک کرده، برادرتون باید سر حرفشون میبود یا از اول یه ف ...

اره اول گف مال مادرمه ده روزه گفتم باشه حالا شد دو هفته  میگم من رفتم طلامو میفروختم  بعد دیگ دیرپز طلامو فروختم پولشونو دادیم میگم کاش زودتر میفروختم حداقل بهمون بد حساب نمیکف

مقصری این وسط نیست همه جا دنبال مقصر نگردین کاش داداشت نمیتونست پس بده قرض نمیگرفت و شوهرتم حالا که ...

اره من میگم درسته نداشت داداشم اما من طلام‌و زودتر میگف میفروختم راحت. دیگم حرف پشت سرمون نبود من دوسداشتم داداشم زودتر این پولو بده