2777
2789
کاری با همسزت ندارم ولی درکل میخام بگم مزه همشون یکی نیست کیم کارداشیان بخاطر صندوقش ۳۰۰ ملیون قال ...

کاری ندارم ب این چیزا ولی خب من ب شخصع واقعا کیم کارداشیان و شکیرا رو بخاطر خودشون دوس دارم

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
کاری ندارم ب این چیزا ولی خب من ب شخصع واقعا کیم کارداشیان و شکیرا رو بخاطر خودشون دوس دارم

خب تو دختری بهشون حس نداری

حالا اونا که یکی پیره یکی هم سیاه

ولی درکل میخام بگم مقایسه این همه دخترای زیبای هالیوودی با دختزای درب و داغون خیلی غلطه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید ولی من شوهرم این دید رو داره و خداروشکر اهلش نیس 

شوهر منم خداروشکر اهلش نیست ولی خب میدونه همجنساش به چه علت خیانت میکنن متعهد بودن چیز خوبیه که اگه همه داشته باشن بیشتر ازدواجا به طلاق کشیده نمیشه

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
من پوستم کلفته چهاربار تعلیق شدم😐🤣

پس دمت گرم بزن🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
من از تعلیق نترسونید من سیم کارت زیاد دارم عضو شم برا خودم نیستا ب اطرافیان میگم کد بفرستید🤣

پس ایوووول بزن خبرم کن🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
اینشکلی نگوووبه نظرم ۵۰به ۵۰هردومقصرن 

نه من به شخصه خودم که یه خانمم مقصرخانماهستن حالامرداهم بی تقصیرنیستن ولی بیشترزناخیلی دنبال حرف وبحث میگردن

😂😂😂😂بیامنوبکن

خدا شاهده راست میگم🤣 ی بارم ی زنی رو سوار میکنه چون بارونی بوده ک برسونتش میگفت زنه بچه هم داشت ب شوهرم گفته شوهرم یکماهی ی بار میاد خونه خوشحال میشم شمارتون داشته باشم🤣ی بار داشته ماشین میشسته تو رودخونه ی زنه میاد شروع میکنه باهاش حرف زدن شوهرمم میگ میخاید یه اب بگیرم رو ماشینتون زنه گفته ن بیا ابتو بریز رو خودم😐خدا شاهده🤣 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
دقیقا بله ذات کثیف همینجوره الهی خیر نبینن

بخدا ی خیانتایی میبینم شاخ درمیارم

خب تو دختری بهشون حس نداری حالا اونا که یکی پیره یکی هم سیاه ولی درکل میخام بگم مقایسه این همه دخت ...

وای بدترین چیز همین مقایسه اس فکر کن ی زنی ک با چندتا بچه تو خونه سروکله میژنه و بی اعصاب شده و حال نداره درس ب خودش برسه مقایسه بشه با یکی ک با گریم اومده جلو دوربین حالا هم فیلم...... هم فیلم هالیوود

شوهر منم خداروشکر اهلش نیست ولی خب میدونه همجنساش به چه علت خیانت میکنن متعهد بودن چیز خوبیه که اگه ...

خداروشکر 

شوهر منم همینجوریه ی تعریفایی میکنه از همین فامیلای خودمون ک باورم نمیشه همیشه میگ ی دختر ب هزار امید میاد تو خونه ادم خدا خوشش نمیا دلش بشکنی

شوهر منم خداروشکر اهلش نیست ولی خب میدونه همجنساش به چه علت خیانت میکنن متعهد بودن چیز خوبیه که اگه ...

خداروشکر 

شوهر منم همینجوریه ی تعریفایی میکنه از همین فامیلای خودمون ک باورم نمیشه همیشه میگ ی دختر ب هزار امید میاد تو خونه ادم خدا خوشش نمیا دلش بشکنی

پس دمت گرم بزن🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣ی عده پاک. میان میگن خدا لعنت کنه اونایی ک خیانت میکنن 

پس ایوووول بزن خبرم کن🤣🤣🤣

شب میزنم تگت میکنم🤣

🤣🤣🤣ی عده پاک. میان میگن خدا لعنت کنه اونایی ک خیانت میکنن 

اره بعدزبونشونم درازه🤣🤣🤣🤣