2777
2789
شب میزنم تگت میکنم🤣

باشه منتظرخبرتم اینجوری دست به یکی کردیم خدابه خیربگذرونه🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
اره بعدزبونشونم درازه🤣🤣🤣🤣

ولی واقعا اینجا خیلی بد قضاوت میکنن🤣

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه منتظرخبرتم اینجوری دست به یکی کردیم خدابه خیربگذرونه🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣ترکیدنمون مبارک

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
ولی واقعا اینجا خیلی بد قضاوت میکنن🤣

واسه چی؟

حالااینوازمن بدون امشب یامیگن خانماخیانت نمیکنن یامیندازن گردن استاترمیگن خودت حتماخیانت میکنی یامیگن نه خانمادلیلی ندارن خیانت کنن

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
🤣🤣🤣🤣ترکیدنمون مبارک

تعلیق شدم دوباره واردمیشم باهات دعوامیکنم🤣🤣🤣🤣

واسه چی؟ حالااینوازمن بدون امشب یامیگن خانماخیانت نمیکنن یامیندازن گردن استاترمیگن خودت حتماخیانت م ...

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣

بحث اجیل عید شد من گفتم هزینه نمیکنم خیلی و این حرفا وای ریختن سرم ک تو خسیسی🤣

تعلیق شدم دوباره واردمیشم باهات دعوامیکنم🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣بریم ب جنگ خونه خراب کنا

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣 بحث اجیل عید شد من گفتم هزینه نمیکنم خیلی و این حرفا وای ریختن سرم ک تو خسیسی🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابامن دیروزتاپیک زدم درموردکارگرشوهرم وکاراحمق بازیش ریختن سرم اره میدونیم قشنگی یامیگفتن ممنون که برامون گفتی قشنگی یعنی جوری شدم دوس داشتم کاری کنم تعلیق بشم بعدرفتم تاپیکاشونونگاه کردم تافقط زدن دعواباشوهرواین چیزاگفتم پس وقتی باشوهرای بدبختشون اینجورین من که دیگه یه غریبه ای هستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣بریم ب جنگ خونه خراب کنا

اره پیش بسوی جنگ صلاح هارواماده کنیم واسه امشب😂😂😂😂😂

خیلیا مریضن دست خودشون نیس باید درمان بشن  برای من خیانت هیییچ توجیهی نداره اگ بفهمم شوهرم خیا ...

عزیزم خیلیا این حرفو زدن ک خیانت تحمل نمیکنن ولی هر روژ داریم تو این سایت میبینیم خانمهایی ک بخاطر بچه یا هزار عامل دیگه مجبور به ادامه زندگی‌شدن،خدا کنه هیچ وقت این اتفاق اصلا واسه ادم پیش نیاد وگرنه معلوم‌نیس ادم چ تصمیمی میگیره،

نمیدونم 

مردا اول با کاراشون زن خودشون رو سرد میکنن 

بعد میرن خیانت ک اگه زنه فهمید بر میگرده میگه برام کم گذاشتی و رفتم 😔

مث شرایط من البته همه مث هم نیستن آقایون خوبم پیدا میشن ک با بیماری و اخلاق و زشتی و اندام بد خانومشون بازم عاشقشن و عاقلن 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺