2777
2789
پره یبارخوب یه خانومی اومدبهم پیشنهادخواستگاری به برادرش دادتوهمین نی نی سایت بعدمن آیدی تلگرامموداد ...

بخداعزیزم یه مردچه مرضی داره زن بگیره بعدبره دنبال زنای دیگه بیشترخانماواقعارومخن اصلابه سختی باهاشون بایدبسازی بخدادیروزجوری به من پروندن که نگوبعدتاپیکاشونوکه دیدم گفتم باباایناباشوهراشون اینجورین دیگه من که یه غریبه هستم همشون درموردمردای بدبخت بدگفته بودن اسم مرداواقعادیگه به بدرفته جوری که بیشترخانمایه مردوکه اینجامیبینن جوری بهش حمله میکنن انگارارث باباشونوازمرده میخوان والامن میگم ۹۹درصدتقصیرخانماست

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا منم این حرفو حتی از شوهرمم شنیدم که میگه بدن با بدن فرق میکنه  مردا تا این حد آشغالن

وای کی گفته اینووو🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️برعکس شوهر من میگ فرقی نمیکنه 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
درست گفته خب

چون قبلا ازش پرسیدم چرا بعضی از مردا دارن خیانت میکنن به خانمشون میگفت بعضی زنا یه سری رفتار دارن خودشون از چشم شوهر میندازن یا بعضی مردا کلا چون بدن با بدن فرق داره دوس دارن تجربه زیادی کنن😂

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
میخای تاپیک بزنم ببینیم کیا میان🤣🤣🤣🤣

تاپیک زدی خبرم کن تابیام ولی نکن تعلیق میشی🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
شوهرت یه حرف الکی ای زده که تو خوشت بیاد اتفاقا خیلی هم فرق داره مگه فقط سوراخ مهمه😂 پس صورت پوست ...

شوهر من ادم. خیانت نیس ن اینکه موقعیت نداشته باشه یا بدقیافه باشه اتفاقا خیلی هم بهش پیشنهاد میدن. حتب تو چشم خودم یکی بهش گفت بیا منو بکن😐ولی همیشه میگ خدا یکی زنم یکی میگ من اگ میخاسم زبرم با یکی دیگ مجردی میرفتم ن الان ک ترو دارم ک از همه نظر عالی هستی 

اونیم ک مبگه فلان چیزش قشنگ تر بود بخدا من از اونی ک دقیقا رفت با همون چیزی ک میخاست و ب زنش خیانت کرد گفت من با هزارتا رفتم مزه همش یکی بود

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
نه باباول کن تعلیق میشی واسه کاری گندبقیه میخوای خودتوتعلیق کنی بزاربرن حالشوببرن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من پوستم کلفته چهاربار تعلیق شدم😐🤣

وای کی گفته اینووو🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️برعکس شوهر من میگ فرقی نمیکنه 

اگه این حرفش درست نبود که این همه هرزه ساعتی و ... نبود دیگه معلومه مردا حس تنوع طلبی زیادی دارن

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
همون چت هم اکثرا  خیانت میاره آخرش

خداکنه یکی خودش ادم باشه وگرنه تو زندانیشم کنی کار خودشو میکنه

تاپیک زدی خبرم کن تابیام ولی نکن تعلیق میشی🤣🤣🤣🤣

من از تعلیق نترسونید من سیم کارت زیاد دارم عضو شم برا خودم نیستا ب اطرافیان میگم کد بفرستید🤣

شوهر من ادم. خیانت نیس ن اینکه موقعیت نداشته باشه یا بدقیافه باشه اتفاقا خیلی هم بهش پیشنهاد میدن. ح ...

کاری با همسزت ندارم

ولی درکل میخام بگم مزه همشون یکی نیست

کیم کارداشیان بخاطر صندوقش ۳۰۰ ملیون قالور داره بنظرت صندوق تو هم کیتونس ۳۰۰ ملیون فالور بیازه😂😂😂

اگه این حرفش درست نبود که این همه هرزه ساعتی و ... نبود دیگه معلومه مردا حس تنوع طلبی زیادی دارن

شاید ولی من شوهرم این دید رو داره و خداروشکر اهلش نیس