2777
2789
هیچکدوم نمیگفتن رابطه میگفتن درحد چت 

مگه میشه پس اینایی که رابطه دارن کین کجان یعنی تواین نی نی سایت نیستن

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
فرق داره ولی لذتش یکیه ببخشیدا بقول شوهرم مگ سوراخ با سوراخ فرق داره اتفاقا من حرف اونایی ک خیانت کذ ...

شوهرت یه حرف الکی ای زده که تو خوشت بیاد

اتفاقا خیلی هم فرق داره مگه فقط سوراخ مهمه😂

پس صورت پوست اندام مو رنگ بدن سایز بدن

جایگاه اینا چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننننننننن تو نی نی سایت فقط اونایی ک در حقشون ظلم شده عضون🤣

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
ینی بنظرت بدن تو با بدن من فرقی نمیکنه؟ برفرض مثال میگم یکی خوش هیکل سفید زیبا پوست خوب یکی بد هیک ...

دقیقا منم این حرفو حتی از شوهرمم شنیدم که میگه بدن با بدن فرق میکنه 

مردا تا این حد آشغالن

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
میخای تاپیک بزنم ببینیم کیا میان🤣🤣🤣🤣

نه باباول کن تعلیق میشی واسه کاری گندبقیه میخوای خودتوتعلیق کنی بزاربرن حالشوببرن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
اینم بگم همیشه خانومی که خیانت کنه بیشترسرزنش میشه ولی وقتی آقاخیانت کنه میگن بهش نرسیدی😡😡😡😡😡😡 ...

اینو برا توجیه خودشون میگن هرچند باید بهشون برسی آخه ارتش دو طرفس 

همیشه تو ی خیانت هم مرد مقصر هم اون زنی ک باش خوابیده

ننننننننن تو نی نی سایت فقط اونایی ک در حقشون ظلم شده عضون🤣

واقعاهم همینجوره🤣🤣🤣🤣

پره یبارخوب یه خانومی اومدبهم پیشنهادخواستگاری به برادرش دادتوهمین نی نی سایت بعدمن آیدی تلگراممودادم گفتم یکی دوروزچت کنیم بعدشماره بدم آشناشیم اگه خوب بعددوسه روزفهمیدم آقامتاهله چقدناراحت شدم براخانومش🤕🤕😔

قدیم تر ها وقتی فضای مجازی این قدر گسترده نبود مردم با خیال راحت زندگی شون رو می کردن ولی الان متاسفانه همه به همدیگه شک دارند تا فرهنگ استفاده از فضای  مجازی جا نیوفته این مشکلات همچنان هست

کاربر آقا
دقیقا منم این حرفو حتی از شوهرمم شنیدم که میگه بدن با بدن فرق میکنه  مردا تا این حد آشغالن

البته ببخشید اون مردا که میگی با مرد که رابطه ندارن با خانمها هست دیگه اون خانمها آشغال نیستن 

خدا از همشون نگذره