2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیام محبت زیادی پرروشون میکنه وای من چنباردیدم توخیابون شوهره به خانومش بی احترامی کرده فحش داده😔 ...

همه که بدنمیشن

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
ی بار این تاپیک دیدم 

من اصلاهمچین تاپیکی درموردخانماندیدن بگن خیانت کردیم

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
وای باز اینایی ک میگن ب شوهرت نرسیدی پیدا شدن 🤦🏾‍♀️خب چرا نمیگید مرده بی ذات و لاشیه

چون اینا با چیزی به اسم تعهد آشنایی ندارن نمیدونن که شوهراشون باید متعهد باشن  حالا علاقه و عشق بخوره تو سر خیانتکارا 

این حق و به شوهراشون میدن که اگه من یه زمانی ست قرمز نپوشیدم تو حق داری بهم خیانت کنی یا بری یکی رو صیغه کنی

ینی بنظرت بدن تو با بدن من فرقی نمیکنه؟ برفرض مثال میگم یکی خوش هیکل سفید زیبا پوست خوب یکی بد هیک ...

فرق داره ولی لذتش یکیه ببخشیدا بقول شوهرم مگ سوراخ با سوراخ فرق داره اتفاقا من حرف اونایی ک خیانت کذدنم شنیدم ک گفتن هیچ فرقی نداره 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
ی بار این تاپیک دیدم 

همه شون میگن شوهرامون خیانتکارن یعنی این خانمایی که خیانت میکنن۱۰۰تاش تواین نی نی سایت نیستن که بگن به شوهرم خیانت میکنم

من اصلاهمچین تاپیکی درموردخانماندیدن بگن خیانت کردیم

هیچکدوم نمیگفتن رابطه میگفتن درحد چت 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
ایوووووول منم دوس داشتم یه همچین تاپیکی بزنم ولی یکی ازکاربراگفت تعلیق میشی خواستم بگم این همه میگ ...

شوهر خیانت کنه بده ولی خودشون خیانت کنن اشکالی نداره کمبود محبت و ایناست😂

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
همه شون میگن شوهرامون خیانتکارن یعنی این خانمایی که خیانت میکنن۱۰۰تاش تواین نی نی سایت نیستن که بگن ...

میخای تاپیک بزنم ببینیم کیا میان🤣🤣🤣🤣

اینم بگم همیشه خانومی که خیانت کنه بیشترسرزنش میشه ولی وقتی آقاخیانت کنه میگن بهش نرسیدی😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡