barfi6 مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6101 عنوان خیانت شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 123 پست چی میشه همسراخیانت میکنن آخه من خودم مجردم ولی کلاازخیانت شدیدامیترسم 1401/12/26 | 08:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zagroosfaryad عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1328 ایوووووول منم دوس داشتم یه همچین تاپیکی بزنم ولی یکی ازکاربراگفت تعلیق میشی خواستم بگم این همه میگ ... هزاران درود
نهال_امینی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 916 چرا حرف الکی میزنی تو چندنفرو تجربه کردی ک. میدونی فرق میکنن ینی بنظرت بدن تو با بدن من فرقی نمیکنه؟برفرض مثال میگم یکی خوش هیکل سفید زیبا پوست خوبیکی بد هیکل زشت پوست بد
aaaayhyga عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2056 بعضیام محبت زیادی پرروشون میکنه وای من چنباردیدم توخیابون شوهره به خانومش بی احترامی کرده فحش داده😔 ... همه که بدنمیشن زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...
aaaayhyga عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2056 ی بار این تاپیک دیدم من اصلاهمچین تاپیکی درموردخانماندیدن بگن خیانت کردیم زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9234 وای باز اینایی ک میگن ب شوهرت نرسیدی پیدا شدن 🤦🏾♀️خب چرا نمیگید مرده بی ذات و لاشیه چون اینا با چیزی به اسم تعهد آشنایی ندارن نمیدونن که شوهراشون باید متعهد باشن حالا علاقه و عشق بخوره تو سر خیانتکارا این حق و به شوهراشون میدن که اگه من یه زمانی ست قرمز نپوشیدم تو حق داری بهم خیانت کنی یا بری یکی رو صیغه کنی
zagroosfaryad عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1328 بعضیام محبت زیادی پرروشون میکنه وای من چنباردیدم توخیابون شوهره به خانومش بی احترامی کرده فحش داده😔 ... اون نوبره دیگه
سیندرلا۰۰ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4269 هر بدنی یه لذتی داره خب ب نظرم زن هم باید شگردهای بلد باشه هر چند اول آخر مرد مقصره
shahryariran4 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1534 ینی بنظرت بدن تو با بدن من فرقی نمیکنه؟ برفرض مثال میگم یکی خوش هیکل سفید زیبا پوست خوب یکی بد هیک ... فرق داره ولی لذتش یکیه ببخشیدا بقول شوهرم مگ سوراخ با سوراخ فرق داره اتفاقا من حرف اونایی ک خیانت کذدنم شنیدم ک گفتن هیچ فرقی نداره یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
aaaayhyga عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2056 ی بار این تاپیک دیدم همه شون میگن شوهرامون خیانتکارن یعنی این خانمایی که خیانت میکنن۱۰۰تاش تواین نی نی سایت نیستن که بگن به شوهرم خیانت میکنم زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...
shahryariran4 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1534 من اصلاهمچین تاپیکی درموردخانماندیدن بگن خیانت کردیم هیچکدوم نمیگفتن رابطه میگفتن درحد چت یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
mahiii7713 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 2522 ایوووووول منم دوس داشتم یه همچین تاپیکی بزنم ولی یکی ازکاربراگفت تعلیق میشی خواستم بگم این همه میگ ... شوهر خیانت کنه بده ولی خودشون خیانت کنن اشکالی نداره کمبود محبت و ایناست😂 افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها https://www.karzar.net/86199
zagroosfaryad عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1328 من دیروزیه تاپیک زدم بیشترخانمافقط پروندن ومنفی گرفتن رفتم تاپیک هاشونودیدم تااینایی که اینجورگفتن ب ... درود برشما
shahryariran4 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1534 همه شون میگن شوهرامون خیانتکارن یعنی این خانمایی که خیانت میکنن۱۰۰تاش تواین نی نی سایت نیستن که بگن ... میخای تاپیک بزنم ببینیم کیا میان🤣🤣🤣🤣 یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
barfi6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6101 اینم بگم همیشه خانومی که خیانت کنه بیشترسرزنش میشه ولی وقتی آقاخیانت کنه میگن بهش نرسیدی😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
سیندرلا۰۰ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4269 بعضیام محبت زیادی پرروشون میکنه وای من چنباردیدم توخیابون شوهره به خانومش بی احترامی کرده فحش داده😔 ... عزیزم شما باید بعد ازدواج ی سیاستهای هم یاد بگیری