2777
2789
بابا اینجا اینجوریه خیلیم بدبین نباش شوهر من عاشق منو دخترمه البته اخلاقای بد داره ها ولی خیانتو ک ...

همه که مثل همه نیستن ولی ۵۰درصدسروگوششون میجنبه

نه بابابعضی آقایون معذرت میخواماباحیوونم راحت کارشونوانجام میدن

خب منم همینو گقتم دیگه

فک کن تو پسری و با ۶ تا از دوستات خابیدی

خب از ۶ نفر لذت بزدی

ولی اگع با یه نفر بوددی فقط از یه نفر لذت میبزدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من میگم بی محبتی و بی محلی از طرف خانمها البته توجیح نمیکنم

درسته همینم میشه یه دلیل خوب برای رفتن به سمت خیانت 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
سلام  عمده دلیل خیانت بی محلی و بی محبتی از طرف مقابل  میباشد  در ضمن من در هر صورت ...

وای باز اینایی ک میگن ب شوهرت نرسیدی پیدا شدن 🤦🏾‍♀️خب چرا نمیگید مرده بی ذات و لاشیه

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
اینجا که همش میگن خیانت شوهرامون  اگه خودشون خیانت کنن جرعت گفتنشو ندارن

ایوووووول

منم دوس داشتم یه همچین تاپیکی بزنم ولی یکی ازکاربراگفت تعلیق میشی

خواستم بگم این همه میگین شوهرامون خیانت میکنن پس این زنای خیانتکارکارکجان وکی هستن چطورنمیگن به شوهرامون خیانت کردیم

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

پسرم،اول تنوع طلبی دوم نایده گرفتن همدیگه بعدشم خیانت زیاد هست ولی همه اینطور نیست ذهن ادماس که اینارو بیشتر دنبال میکنه ینی اینکه طرف میگه شوهرم خیلی ادم خوبیه تو ذهنتون نمیمونه ولی خیانتا تو ذهنتون موندگاره و فکر میکنید همه خیانت کارن بهتون حس بد میده

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
آخه کی میاد بگه من خیانت میکنم

میدونم 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
خب منم همینو گقتم دیگه فک کن تو پسری و با ۶ تا از دوستات خابیدی خب از ۶ نفر لذت بزدی ولی اگع با ی ...

چرا حرف الکی میزنی تو چندنفرو تجربه کردی ک. میدونی فرق میکنن

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
من دیروزیه تاپیک زدم بیشترخانمافقط پروندن ومنفی گرفتن رفتم تاپیک هاشونودیدم تااینایی که اینجورگفتن ب ...

بعضیام محبت زیادی پرروشون میکنه وای من چنباردیدم توخیابون شوهره به خانومش بی احترامی کرده فحش داده😔😔یباریه زن وشوهرروموتوربودن شوهربه ترکی فحش میدادمیگفت به من نچسب وای اگه شوهراینشکلیه من نمیخوام

ایوووووول منم دوس داشتم یه همچین تاپیکی بزنم ولی یکی ازکاربراگفت تعلیق میشی خواستم بگم این همه میگ ...

ی بار این تاپیک دیدم