2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام  عمده دلیل خیانت بی محلی و بی محبتی از طرف مقابل  میباشد  در ضمن من در هر صورت ...

به نظرم حرمته زن وشوهرنبایدازبین بره چون باعث میشه طرفین ازهم سردشن

سلام  فکر نکنم به این دلیل باشه

اصلا مگ متفاوته ک اینو میگن اینا خودشون همون خونه خراب کنا هستن

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
بابا اینجا اینجوریه خیلیم بدبین نباش شوهر من عاشق منو دخترمه البته اخلاقای بد داره ها ولی خیانتو ک ...

مث شوهر من

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

معمولا مردایی که مجردی شلوغی داشتن و با انواع دخترا دوست بودن میرن سمت خیانت 

گاهی هم دوستای بد باعثش میشن 

گاهی بهونه میکنن زنم بهم رسیدگی نمی کنه و...

تنوع طلبی و...

در کل مرد بی تعهد که علاقه‌ای به زن و زندگیش نداره دنبال خیانت و کثافت کاریه 

اتفاقا میگن خیانت تو زنا بیشتر شده

اینجا که همش میگن خیانت شوهرامون 

اگه خودشون خیانت کنن جرعت گفتنشو ندارن 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

من دیروزیه تاپیک زدم بیشترخانمافقط پروندن ومنفی گرفتن رفتم تاپیک هاشونودیدم تااینایی که اینجورگفتن بشدت درموردشوهراشون بدگفتن بااین طرزحرف زدنشون توتاپیکم به این نتیجه رسیدم که۹۹درصداین دعواهامقصرخانماهستن یه مردم وقتی میبینه خانمش باهاش رفتاربدی داره وغرمیزنه واخلاق واین چیزانداره میره دنبال زنای دیگه پس یه خانم بایدجوری باشه که چشم مردش هیچ زن دیگری رونبینه ولی متاسفانه بیشترخانماکاری میکنن که شوهرشون دیگه به ناچارباهاشون زندگی میکنه

اینوازمن بدون همیشه کاری کن چش شوهرتوکورکنی که هورپری هم بیادپیشش کس دیگه رونبینه

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...