2777
2789
دیگ هرکسی ی سلیقه ایی داره بعضی مردا دوسدارن بعضیاشون بدشون میادد ولی دخترای ریز میزه اکثرا خوشگلن ☺ ...

من یک خواستگار داشتم دو متر بود .

بیچاره رفته بود امام رضا دخیل بسته بود ،من قبول کنم . فقط به خاطر اختلاف قد زیاد قبول نکردم . چاق نبود اصلا . استخون درشت بود . کفشش خیلی بزرگ بود ! واقعا نمی تونستم قبول کنم زنش بشم . خیلی دلم براش سوخت . ولی خوب از گنده ها می ترسیدم !!!  40 سانت از من بلند تر بود ! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم کم نیست ولی من واقعا دوست دارم.‌در ضمن بین همه ی کیس هایی که داشتم زیر ۱۸۰ نیومده سمتم. واقع ...

نه خوبه ب اندازه. ی بلاگری هست تو اینستا اون خانمه ۱۵۰شوهرش ۲متره خیلی تفاوت دارم اونا خانما تا انگشتای اقاعه هست

من ۱۵۵ام ۱۸۱سانتی متر خوبه😂😂🤷اینو میخوام و هیکلیم نباشه زیاد وو چشو ابرو مشگی و جاذاببب  باش ...

من هیکلی دوس دارم ولی

ولی واقعیتش اینه واسی یکی دلت بسره دیگه فکر اینا نیستی خواهر😂

الان اینجور میگی فلان باشه بهمان باشه

وقتی از یکی خوشت بیاد همه معیارات یادت میره اون از نطرت میشه بهترین

من با کفش پاشنه دار خیلی اوکیم ولی شوهرم بدش میاد از پاشنه دار ولی خب اختلاف قدی زیاد قشنگیای خودشو ...

اگه با طرف هم قد باشی و قدتون زیاد تفاوت نداشته باشه قلباتون در مقابل هم قرار میگیره چی از این قشنگ تر.... 

من هیکلی دوس دارم ولی ولی واقعیتش اینه واسی یکی دلت بسره دیگه فکر اینا نیستی خواهر😂 الان اینجور م ...

اره دقیقا همینه یهو میبینی یکی ب دلته ک هیچکدوم از معیارهاتم ندارع من ی رل خدابیا مرزی داشتم قدش ۱۷۲بود ریزز میزه بود  و بورم بود و بهش میگفتن بچه خوشگل از این فیس سوسولیا و با معیارام یکی نبود نمیدونم چرا رلش شدم😂

کمر درد نمیگیری 

نه عادت دارم‌. البته تو بارداری و بعد از بارداری کمتر پاشنه بلند پوشیدم. به زودی به روزهای اوجم برمیگردم منتظرم پسرم دیگه راحت راه بره بغلم نیاد تا منم کفشای مورد علاقم رو بپوشم

اره دقیقا همینه یهو میبینی یکی ب دلته ک هیچکدوم از معیارهاتم ندارع من ی رل خدابیا مرزی داشتم قدش ۱۷۲ ...

حالا من یکی رو دوست داشتم قدش 193😂قدشو معیارم بود

ولی خیلی ماست بود من شیطون معیارمه ولی اون زمان خوشم از ماستیشم میومد😂