2777
2789
من مرد قد بلند دوس🙃

خواهر من هم قد بلند دوست داشت ولی پسری دلش رو برد که 4سانت ازش بلند تر بود و شکر خدا الان خوشبخت اند ! واقعا این معیار ها برای قبل از این هست که قسمتت بیاد سر راهت .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خوبه ب اندازه. ی بلاگری هست تو اینستا اون خانمه ۱۵۰شوهرش ۲متره خیلی تفاوت دارم اونا خانما تا انگش ...

ندیدمشون نمیدونم چطور به نظر میاد. در کل از قدیم گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد کاملا صحیح گفتن. حتما خوشایند بوده که با هم دوست شدیم و ازدواج کردیم و بچه دار شدیم دیگه. اگر بد بود که ادامه نمیدادیم

ندیدمشون نمیدونم چطور به نظر میاد. در کل از قدیم گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد کاملا صحیح گفتن ...

اره همه خیلی انرژی منفی میدن بهشون ولی مرده خیلی زنشو دوسداره خانمه ام همیطور

اگه با طرف هم قد باشی و قدتون زیاد تفاوت نداشته باشه قلباتون در مقابل هم قرار میگیره چی از این قشنگ ...

حرف شما اصلا ربطی ب صحبت من نداشت عزیز 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست. مامان دوتا کوچولو

اره همه خیلی انرژی منفی میدن بهشون ولی مرده خیلی زنشو دوسداره خانمه ام همیطور

اونایی که انرژی منفی میدن بلدن از همه چیز ایراد بگیرن. یه نقاش بوده یکی از بهترین نقاشیاشو آورده وسط شهر از مردم پرسیده به نظرتون ایرادی داره؟ هر کسی رد شده گفته آره ایراد داره و اینجاش فلانه و از این حرفا. یه روز قلم و رنگ هم میاره به مردم میگه هر جاییش از نظر شما ایراد داره اصلاحش کنید هیچ کسی قلم رو دستش نمیگیره و نظری نمیده. مردم همیشه واسه حرف زدن و ایراد گرفتن آماده هستن ولی واسه اصلاح کردن و عمل درست انجام دادن هیچ آمادگی ندارن. تو کار خودشونم موندن چه برسه اصلاح کار دیگران

😂مگه میشه هیکلی نباشه یسال بعد ازدواج هیکلی میشن اکثرا

😂ای بابا عب ندارع 

ولی قد کوتاه من برای پسر نمیپسندمم 

دیگ سلیقه ایی شاید یکی دوسداشتع باشه ولی از ۱۷۵پایین تر دوسندارم باشه پسر 

۲۰ سانت دوست دارم  اما خیلی بلند میشه اینجور  طرف میشه ۱۹۳😐

من چرا قد بلند دوس دارم 😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
در کنار هم چطور این اختلاف قد فک کنم تا سینه  های اقا باشین

آره تقریبا همونقد میشیم ولی بیشتر نزدیک شونه هاشم

بد نیس به نظرم

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//