2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مام همینیم خیلی بدع وقتی کنارش وایمیسم حس میکنم خیلی ریزم  البتع هنو همسرم نشدع

من با کفش پاشنه دار خیلی اوکیم ولی شوهرم بدش میاد از پاشنه دار ولی خب اختلاف قدی زیاد قشنگیای خودشو داره 

بغل کردن و.... 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست. مامان دوتا کوچولو

خب من خیلی زنا رو دیدم از شوهرشون چند سانت بلندتر بودن چون قد شوهرشون همچین بلند نبوده 168 اینا بوده ...

مامان بعد از ازدواج رشد کرده از بابام بلند تر شده ! 😁

ولی اصلا تو زندگی شون هیچ اثری نداشته ! مامانم 18 سالگی ازدواج کرده با قد 165 از بابام سه سانت کوتاه تر بوده . الان 7 سانت بلند تر از بابام شده 😊  

مردای اطراف من همه زن قد بلند دوست دارن حتی کوتاه قدا😐لی دخترای قد بلند با قد بلند ازدواج میکنن

دیگ هرکسی ی سلیقه ایی داره بعضی مردا دوسدارن بعضیاشون بدشون میادد ولی دخترای ریز میزه اکثرا خوشگلن ☺️ و کیوت

کمهههه ک  زیاد نیست ک ب چشم بیادددد بغلیی

خیلی هم کم نیست ولی من واقعا دوست دارم.‌در ضمن بین همه ی کیس هایی که داشتم زیر ۱۸۰ نیومده سمتم. واقعا مردای قد بلند خانومای قد کوتاه و ریزه میزه خیلی میپسندن. منم از هر رنگی بگی کفش پاشنه بلند دارم راحت و بدون دغدغه میپوشم حال میده

دیگ هرکسی ی سلیقه ایی داره بعضی مردا دوسدارن بعضیاشون بدشون میادد ولی دخترای ریز میزه اکثرا خوشگلن ☺ ...

ولی ربطی به قد نداره خوشگلی خیلی از دخترای قد بلند هم خیلی خوشگلن 

خوشگلی ذاتیه و البته سلیقه ها متفاوته هر کسی یه دیدی داره 

من 167 ام شوهر ندارم ولی ترجیحم اینه 185تا190باشه

من ۱۵۵ام ۱۸۱سانتی متر خوبه😂😂🤷اینو میخوام و هیکلیم نباشه زیاد وو چشو ابرو مشگی و جاذاببب  باشه بانمک و تو دل برو بور نباشع مرسی☺️❤️😂