2789

جاری من متخصص اطفاله،شرایط مالی معمولی دارن تا وقتی مطب شخصی نباشه درآمد آنچنانی که انتظارش هست رو ندارن، بابت شیفت و سنگینی کار هم خیلی اذیت میشه ولی چون شغلش رو دوست داره صبوری می کنه

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی به سرم زده دوباره بشینم بخونم برا دندون از طرفی احساس میکنم چون کارای هنریم خوب نیست توش موف ...

بعد من پزشک فامیلمون زیاد داریم بع نظرم هیچ کدوم خوشبخت نشدن 😐😐معمولیا شوهر بهتری کردن😂😐

جاری من متخصص اطفاله،شرایط مالی معمولی دارن تا وقتی مطب شخصی نباشه درآمد آنچنانی که انتظارش هست رو ن ...

فک کنم آخر انصراف میدم من دوباره میخونم😂

بعد من پزشک فامیلمون زیاد داریم بع نظرم هیچ کدوم خوشبخت نشدن 😐😐معمولیا شوهر بهتری کردن😂😐

ازدواج و که بیخیال اصلا آدمش نیستم ولی واقعا خیلیییی نگران آیندمم واقعا

منم تو‌فکرشم بخونم برای پزشکی یا دندون... نیاز به یه شوک ب یکی ک پرتم کنه وسط این مسیر دازم.بقیشو خودم میرم..

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
ازدواج و که بیخیال اصلا آدمش نیستم ولی واقعا خیلیییی نگران آیندمم واقعا

سرنوشت پزشکای فامیل ما از نظر من جالب نیست

یعنی خیلی خوشبخت نیستن این نظر منه 

دوستای خودم پزشک دارو دندون هستن 

خیلی ادعا دارن ولی شوهرای خاصی گیرشون نیومده واقعیت از نظر من و زندگیشون معمولی 

من الان کنکور بدم پزشکی میارم راحت …

ولی چون میخوام مهاجرت کنیم عاشق رشته ام 

فک کنم آخر انصراف میدم من دوباره میخونم😂

نه چرا انصراف؟تا اینجا سخت کوشی کردی از اینجا به بعدشم می تونی،کاری به موقعیت اجتماعیش هم که نداشته باشیم،پزشکی شغل شریف و قشنگیه

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
سرنوشت پزشکای فامیل ما از نظر من جالب نیست یعنی خیلی خوشبخت نیستن این نظر منه  دوستای خودم پز ...

اصلا ربطی به رشته تحصیلی نداره واقعا همش به شخصیت و قسمت آدم برمیگرده این نظر منه البته