2789
نه چرا انصراف؟تا اینجا سخت کوشی کردی از اینجا به بعدشم می تونی،کاری به موقعیت اجتماعیش هم که نداشته ...

حقیقتا از اینکه بخوام ۷ سال با بدبختی درس بخونم آخرشم هیچی به هیچی میترسم باز تو دندون آدم یه پولی داره اسایششم بیشتره 

حقیقتا از اینکه بخوام ۷ سال با بدبختی درس بخونم آخرشم هیچی به هیچی میترسم باز تو دندون آدم یه پولی د ...

پزشکی تخصص بگیرین پولللللللل پارو کنین

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر میخوای ایران بمونی تجربه ام میگم رشته تو ادامه بده هیچ رشته ای مثل پزشکی پرستیژ نداره  &n ...

تخصص ها پول توش شاید باشه ولی خیلی وقت میبره میدونی چی میگم خیلیی زیاد 

حقیقتا از اینکه بخوام ۷ سال با بدبختی درس بخونم آخرشم هیچی به هیچی میترسم باز تو دندون آدم یه پولی د ...

قطعا سخته و سنگین،فقط عشق میخواد تحمل کردن شرایطش

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
من تعهدیم باید ۵ سال بعد عمومی صبر کنم تا تخصص بگیرم متاسفانه😂

خب این بده😂😂

ولی ارزش نداره دوباره از اول بخونین به نظر من

تخصص بگیرین ۱۰ سال کار کنین خودتونو میبندین

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
وآقا همینه حالا من که اول راهم ایشالله جلوتر برم از مسیرم مطمئن شم حداقل

همزمان باید به سختی و لذت هاش فکر کرد اگه کفه ی خوبی هاش بیشتر بود برو جلو ان شاءالله موفق میشی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

داداشم اینترنه کمرش شکسته😐😂ماهی یه تومن حقوق میدن بهشون با اون همه زحمت تو بیمارستان🥴کشیک موندن اینا

میگه همه دستور میدن بهمون چه ی پرستار چه دانشجو رزیدنت

اینم میگذره سخت نگیر:)

دکترم دکترای قدیم که پولدار بودن الان فک نکنم دکتر جدیدی بتونه اون همه پول پارو کنه😐قدیم عمومیاشم پولدار بود الان عمومی ک هیچ معلوم نیست تخصص چه بر سرش میاد

اینم میگذره سخت نگیر:)
مالی و آسایش و اگه برگردید عقب همین راهو میاین 

من نیستم ولی دو تا از برادرام هستن یکیشون تخصص داره اون یکی داره میخونه براش علاقه دارن بهش مالی تخصص بیشتره آسایش هیچکدوم نداره دائم باید علمت به روز باشه تلاش زیاد شیفت زیاد کار زیاد درس زیاد دیگه باید علاقه داشته باشی و پشتکار 

خوابم میااااد خوابم میاد خوابم میاااااااد😐
دکترم دکترای قدیم که پولدار بودن الان فک نکنم دکتر جدیدی بتونه اون همه پول پارو کنه😐قدیم عمومیاشم پ ...

اره بابا الان عمومی اینقدر زیاده که دیگه تا ۷ سال دیگه اصلا نگم برات😂