2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیتونم بگم😁

البته من خودم انجام ندادم قیمت گرفتم از یه سالن که کارش خیلی معروفه ولی قیمت پایین تر هم هست حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ ولی خب کارشون خیلی تمیز نیست اونکه میگم کارش حرف نداره

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

اگه از کارش راضی هستی به نظرم قیمت خوبی گرفته در ضمن به پرپشتی مو هم ربط داره هرچی موها پرپشت تر و پرحجم باشه بیشتر میگیرن 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
اگه از کارش راضی هستی به نظرم قیمت خوبی گرفته در ضمن به پرپشتی مو هم ربط داره هرچی موها پرپشت تر و پ ...

کارش خوب بود راستش یکم جا خوردم قبلا پیشش میرفتم تا نهایت 400 ولی نه دیگه 800 موندم به شوهرم چی بگم یا از کجا پولشو جور کنم

کارش خوب بود راستش یکم جا خوردم قبلا پیشش میرفتم تا نهایت 400 ولی نه دیگه 800 موندم به شوهرم چی بگم ...

الهی عزیزم میفهمم چی میگی امسال خیلی ناجور گرون شده ۴۰۰ دیگه فکر کنم نهایت پول یه رنگ معمولی باشه به نظرم خوب ازت گرفته

نمیتونی از مادرت یا خواهرت قرض کنی بعد خورد خورد پس بدی؟