2777
2789

بچه ها من قبلا عاشق یکی بودم خیلی زیاد ولی خب بابام نذاشت بهم برسیم و مجبورم کرد با خواستگارم که شوهرم بود ازدواج کنم البتهععع شوهرم ۵ سال منو میخاس التماسم میکرد هرروز بهم پیام میداد من هیچ علاقه ای بهش نداشتم

گذر زمان باعث شد من شوهرمو خیلی دوست داشته باشم اون واقعا مرد خوبیه ...و تقریبا اون ادم رو فراموش کنم

تا اینکه یه روز رفیق شوهرمو خانمش رو دعوت کردیم دیدم خیلی خیلی شبیه اون پسرس خیلی🙂

همه حرکاتش لباساش کلا سبکش

حالم بد شد یهو خاطرات هجوم اوردن تو ذهنم به زورررر خودمو جمع کردم اون شب هزار بار مردم و زنده شدم

ناخوداگاه از زنش بدم میومد حس میکردم اون همون ادمه و اینم خانمشه

من و شوهرم و اون خانم تو ویلا بودیم شوهرش تو حیاط داشت اتیش روشن میکرد رفت پیشش و پسره بغلش کرد من ناخواسته دیدمش حالم بد شد دستام میلرزید شوهرم تعجب کرد

الان همش اون صحنه بغلشون جلو چشمه نمیدونم چرا حالم از اون صحنه بهم میخوره نمیدونم چرا انقد شبیهش بود من شوهرمو خیلی دوست دارم ولی ....

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اوخی🌷

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 🥺من تورو زیاد دیدم تو سایت عکستم گذاشتی خودتو هم سوهرتو خیلیم ب هم میایین سخته واقعا ولی همه سعیتو بکن ذهنتو درگیر چیزای دیگه کنی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

ببین عزیزم این عجیب نیست فراموشی یه آدم یا یه احساس به این معنا نیست که باز هم تداعی نشه سعی کن باهاش مقابله کنی بهش فکر نکنی هر وقت درگیرش شدی سرت رو گرم کن با این آقا و خانم هم ارتباط نداشته باش به شوهرت بگو ازشون خوشم نیومد در نهایت اگر باز هم اذیت بودی به روانشناس مراجعه کن

حالت رومیفهمم.. 🙂 هرچقدهم خوشبخت باشی بازم یه حسرتی ته دلت هس عین من

وای میدونی من اون پسرو همش دارم زیاد میبینم اخه چرا ؟ 

رفته بودیم رستوران اون اومد مارو دید برگشت شوهرمم خبر داره از حرصش داشت منو مسخره میکرد و من تمام تنم میلرزید

یا اون روز از پشت دیدمش شناختم حالم بد شد

ولی اینا همش گذراس یه لحظه میبینم یا از دور

ولی اون شب حس کردم کامل کنارمه اون چند ساعت پیش ما بودن خنده هاش صداش همه چیش شبیه اون بود داشتم روانی میشدم 

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱