2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹 

🌱 امروز —> فصل چهارم  را گوش ميكنيم.

البته من فصل ٣،٤،٥ با هم گوش كردم. كوتاه هست زمانش حدود٢٠ دقيقه هست، و امروزم فصل ٦ گوش كردم ، احساس ميكنم كتاب تازه از اين فصل شروع ميشه همش تا الان مقدمه بوده، ميتونيد كلا پشت سرهم گوش كنيد تا هر جا تونستين، چون خيلي زماناش كوووتاه.

🌱 لينك كتاب صوتي : https://jadoyebavar.ir/کتاب-شفای-زندگی/

🌹توضيحات براي دوستاني كه جديد هستند🌹

🌱 همه ما مسلما يكسري مسائلي در زندگي داريم كه هر روز داريم باهاش ميجنگيم، و ممكنه روي روحيمون تاثير منفي گذاشته باشه، ما بايد براي بالا بردن سطح انرژي و بهبود حال روحيمون، علاوه بر تمرين و تكرار شكرگزاري هاي روزانمون اينجا، ذهن مثبتي داشته باشيم كه در اينجا از " كتاب شفاي زندگي خانم لوئيز هي"  استفاده ميكنيم كه تونستن سرطانشونو با قدرت ذهن و تغيير سبك زندگيشون درمان كنن و سلامتي كاملشونو به دست بيارن 😍💪🏻

🌱 من هر روز صبح لينك صوتى كتاب و فصلي كه بايد بخونيم ميزارم.

خودم كه الان لينك ميزارم بلافاصله الان اين فصلو گوش نميكنم ، در طول روز هر وقت شرايط پيدا كنم ميخونم و ميام اينجا پياممو ريپلاي ميكنم كه من اين فصلو خوندم. 

شماها هم لطفا هر روز وقتي كتابو خونديد چه صبح، ظهر، عصر و شب ، پياممو ريپلاي كنيد و اعلام كنيد كه فصل اون روز رو خونديد.

اينطوري هممون انگيزمون بيشتر ميشه وقتي ميبينيم همه دارن هر روز كتابو ميخونن و ما هم باهاشون ادامه ميديم و ميخونيم🌹

و اگه كسي تا شب فراموش كرده باشه بخونه، وقتي پيام ريپلاي شده رو ميبينه بين پيام هاي شكر گزاري، ياداوري ميشه واسش و ميخونه و اينطوري ذهنمونو پاكسازي ميكنيم 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدیا ممنون که یه سال خوبو شادی بخشو پیش رومون قرار دیدی خبرای خوبی شنیدیم مثلا آقا محمد یگانه جون ب هوش اومدن

مرسی بابت این همه لطف و مهربونیت ما هیچ وقت نمیتونیم این  همه نعمتاتو شکر کنیم ولی همین قدم که سپاس گذاری میکنیم میدونیم بهش نیازی نداریا ولی برا دل خودمونه

منتظر خبرای خوشت هستیم خداجونم کل برو بچ تاپیک منتظرن انتظار بده 

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدایا‌‌شکرت🙏❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

سلام یگانه جان، الهی بزودی تاپیک بهوش آمدن و خبر سلامتی محمد آقارو بزنی🤲

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

خدایا ماه مهمانیت داره شروع میشه ما همه مهمان توعیم تو صابخونه ای رسم ما اینه که هرچی مهمان از صاحب خانه درخواست کنه صاحب خانه با تموم وجود برای او مهیا میکند 

ما فقط یک چیز از تو میخواهیم شفای بیمار

بیماری که حافظ کتاب توست 

بیماری که از راه تو کج نرفته 

پس برات همچین نامقدور نیست

میدونم زمان بره ولی کاش بزاری رو 2ایکس که زودتر بگذره خسته شدیم خستگی که میدونی چ معنایی میده

ممنونم بابت همه خبرای خوشی که بهمون دادی بازم بده منتظریم

به قرآنی که نازلش کردی بر پیامبرت اینقد امید دادیم ک امیدامون تموم شده دیگ شرمندش شدیم از بس خبز بد شنیدیم و تو همان خدایی هستی که نمیگذاری آبروی بنده ات برود؟

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
سلام عزیزم  از اقا محمد چه خبر ؟ بهتر شدن؟

شکر  خدا فشارش اومد بالا از خدا متشکریم که دعا های مارو میشنوه