عزیزم ما اصلا ازت توقع حتی یه تشکرم نداریم همین که قول بدی حال دلت خوب باشه خودش بزرگترین تشکر
واقعا چقدر دختر قوی هستی تو این شرایط کمتر کسی پیدا میشه که حس و حال آدمای اطرافو داشته باشه ولی چقدر تو قشنگ و با مهربونی ما همه ی کاربرا برخورد میکنی و این خییلی برای من با ارزش
نزدیک اذان صبح از صمیم قلبم دعات میکنم ❤️🤲🏻
مرسی بابت دعای قشنگی که برامون کردی 😍🌱
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
كلي ذوق كردم ديدم اون همههه شكرگزارى كردي عزيزم😍😍😍😍 قربونت بشم نيازي به تشكر از ما نيست گلم، فقط و فقط از خدا تشكر كن كه شرايطى رو براى بهتر شدن حال محمدت فراهم كرده . اونه كه باعث شده تو با اين سايت اشنا شي تا در چنين شرايطي بهترين بهره رو ازش ببري 😍
ممنون از دعاى خوبي كه واسمون كردي مهربونم، الهي صدهزار برابرش به خودت برگرده گلم❤️❤️❤️
الهي هيچ حاجت براورده نشده اي واست باقي نمونه عزيزم🤲🏻🤲🏻❤️❤️ اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
عزیزم حال همسرت چطور هست من دیدم که عزیز ادم رئ تخت هست حتی احیا کردنشو دیدم دارن بهش شوک میدن درکت میکنم اگه میتونی درخواست دوستی دادم قبول کن من بردار شوهر 15 سالم که خودم تر خشکش کردم مادری کردم الان رو تخته پیوند مغز استخوان کرده باهم صحبت کنیم
یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم
اما فشارش مثبته و خداروشکر ایشالاتا لحظع ی بهوش اومدنش فشارش مثبته مرسی خداااااااااااااااجونم
«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»