2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست

من حضورم تو این جمع رو به نیت خیر میگیرم و مطمئنم خدا قرار برای تک تکمون روزهای خوبی بسازه 

دقیقا بعد از تموم شدن آخرین جلسه شیمی درمانیم خدا منو به سمت این تایپیک شکرگذاری هدایت کرده. من مطمئنم میخواد بهم بگه روزهای خوبت داره میرسه روزهای پر از سلامتی خوشبختی 

امیدوارم این حس خوبی که دارم به تک تکتون انتقال داده بشه. و برسه به آقا محمد و بزودی چشماشو باز کنه 

خداجونم شکرت عاشقتم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حضورم تو این جمع رو به نیت خیر میگیرم و مطمئنم خدا قرار برای تک تکمون روزهای خوبی بسازه  دق ...

خدای ما خییییییییییییلی بزرگ‌تر از مشکلاتمون صددرصد به لطف و بزرگی خدا 

اتفاق های خییلی خوبی در پیش هست 😍😍😍😍😍😄😄

خدایا شکرت 😍😍❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا شکرت بابت لحظه های زیبای زندگی وزیبا تر از اون شکر بابت اینهمه مهربون که وجودشون باعث دلگرمی هست

شکر،شکر وشکر بابت حال خوب آقا محمد ولبخند یگانه جان❤❤

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
خدایا شکرت دکتر محمدم امروز گفته نسبت به ۳روز قبل حالش یکمی بهتره🤲🤲🌹🌹🌹

خدايا شكرت🤲🏻

خدايا سپاسگزارم  🤲🏻

🌱🌱🌱🌱🌱

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

واااي چه خوووب بوود 😍😍😍 مخصوصاااا تيكه اخرش 😂😂😂😂 واقعااا ذوق كردم 😂😍😍😍😍 يگانه جان از الا ...

افرین به نکته خوبی اشاره کردید👏👏👏😍 

منم میخوام بیام کِل بکشم, البته بلد نیستم باید خیلی تمرین کنم😁

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
واااي چه خوووب بوود 😍😍😍 مخصوصاااا تيكه اخرش 😂😂😂😂 واقعااا ذوق كردم 😂😍😍😍😍 يگانه جان از الا ...

عزیزم انشاالله خدا بحق این اذان محمدم از این وضعیت نجات بده

روی چشمام🌹🌹🌹

عزیزدلم میشه به منم بگی چیکار کنم خیلی نیاز دارم🥺

عزیزم جلوتر گفتم

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
عزیزم انشاالله خدا بحق این اذان محمدم از این وضعیت نجات بده روی چشمام🌹🌹🌹

اي جااانم❤️❤️❤️ الهيييي اميييين 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز