2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست

ممنونم خدای مهربون که قلب آقا محمد داره مثل ساعت کار میکنه و دل یگانه خانم رو شاد کردی. ما رو هم به کرم و بخشندگیت امیدوار تر کردی😍😍😍😍

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

خدایا شکرت بابت تمام حکمت هات❤ 

خدایا شکرت که اقا محمد رو سالم و سلامت به یگانه برگردوندی ❤

خدایا شکرت بابت این اتفاق تلخ که باعث اتفاق های خیلی شیرین شد ❤

خدایا شکرت که این اتفاق باعث شد دوری ۸ ساله به پایان برسه و این دوتا عاشق بهم برسن ❤

خدایا شکرت که به سبب این اتفاق همه مارو به خودت نزدیک کردی و روحمونو جلا دادی ❤

خدایا شکرت بابت تمام اتفاق هایی که حکمتشو نمیدونیم اما زمینه ساز خوشبختیمونه ❤

خدایا شکرت که دعاهامونو اجابت کردی❤

خدایا شکرت بابت حضورت ❤❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط شکرت به خاطر حکمت هایی ک ما نمیدونستیم  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

سلام به همه دوستاى عزيزم🙋🏼‍♀️ 

از امروز شروع ميكنيم به گوش كردن كتاب صوتي شفاي زندگي 

، اين كتاب ١٦ فصل داره كه هر روز يك فصل گوش ميكنيم🌹

بچه ها، همه ما مسلما يكسري مسائلي در زندگي داريم كه هر روز داريم باهاش ميجنگيم، و ممكنه روي روحيمون تاثير منفي گذاشته باشه، ما بايد براي بالا بردن سطح انرژي و بهبود حال روحيمون، علاوه بر تمرين و تكرار شكرگزاري هاي روزانمون اينجا، ذهن مثبتي داشته باشيم كه در اينجا از كتاب شفاي زندگي خانم لوئيز هي استفاده ميكنيم كه تونستن سرطانشونو با قدرت ذهن و تغيير سبك زندگيشون درمان كنن و سلامتي كاملشونو به دست بيارن 😍💪🏻

🌱 امروز —> فصل اول:  چيزي كه من به آن معتقدم، گوش ميكنيم.

🌱 لينك كتاب صوتي : https://jadoyebavar.ir/کتاب-شفای-زندگی/

من هر روز صبح لينك كتاب و فصلي كه بايد بخونيم ميزارم.

خودم كه الان لينك ميزارم بلافاصله الان نميخونم و بيرون هستم، در طول روز هر وقت شرايط پيدا كنم ميخونم و ميام اينجا پياممو ريپلاي ميكنم كه من اين فصلو خوندم. 

شماها هم لطفا هر روز وقتي كتابو خونديد چه صبح، ظهر، عصر و شب ، پياممو ريپلاي كنيد و اعلام كنيد كه فصل اون روز رو خونديد.

اينطوري هممون انگيزمون بيشتر ميشه وقتي ميبينيم همه دارن هر روز كتابو ميخونن و ما هم باهاشون ادامه ميديم و ميخونيم🌹 و اگه كسي تا شب فراموش كرده باشه بخونه، وقتي پيام ريپلاي شده رو ميبينه بين پيام هاي شكر گزاري، ياداوري ميشه واسش و ميخونه🌹 و اينطوري ذهنمونو پاكسازي ميكنيم 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدایا شکرت که هنوز عشق ودوستی محبت بین بچه های نی نی سایت هست میدونم که به  زودی به خواسته ی دلشون میرسن🙏😊

خدایا شکرت که یه عشق واقعی ۸سال دووم داشته و قراره به زودی کنارهم سالیان سال زندگی کنن🤩 

خداجونم میدونم این ماه من مامان میشم و یه هدیه کوچولو از طرف خودِ خودت دارم❤️

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

خدای شکرت که دل این همه نی نی سایتی رو نشکستی و آقامحمد رو به یگانه جون بخشیدی

خدایا شکرت که حالش خوب شد و برگشت خونه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

خدایا واسه همه اتفاقای زندگیم شکرت🥰🥰 بااینکه بعضی ها تلخ بودن وجگر سوز🤪 ولی به نوعی من رو به خودت نزدیکتر کرد....خدایا در آستانه سال جدید یه حال اساسی بهمون بده شفای تمام مریض ها اللخصوص آقا محمد خدایا شکررررررت😍😍😍😍واسه بزرگی مثل تو شفا دادن کاری نداره فداتشم😘😘😘😘دلمون رو شاد کن سال جدید سال سلامتیمون باشه یه کم خسته شدیم از بس بیمارستان و بستری دیدیم 🙈🙈🙈🙈الهی شکرکه حواست به حرفامون هست😍😍😍😍

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

بچه ها فكر ميكنم حتي براي بودن و وجود اين سايت هم جاي شكر و سپاس باشه كه در اين شرايط حلقه ي ارتباطي بين افرادي ايجاد كرد كه شايد كيلومترها از هم فاصله دارن ولي قلب هاشون كنار همه عشق و محبت شون بهم نزديكه و ياري گر و دعاگوي همديگه هستن،الهي شكر براي همه چيز

براي بودن اين فرشته هاي زميني براي آشنايي با دوستاني چون شما 🌹🌹

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
خدایا شکرت که محمد چشاشو باز کرده اول از همه سراغ یگانه رو گرفته😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

فقط تیکه ی اخر و مننننننننننن

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز