2777
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست

خداااااا یا شکرت که موقع سال تحویل قرار آقا محمد پیش  یگانه خانوم باشه 😍😍😍 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی هر ۱۶تا فصل توی این لینک یا جدا جدا هر روز میذاری؟؟

هر ١٦ تاش اينجاس عزيزم. هر روز اعلام ميكنيم كه مثلا امروز فصل شماره فلانو ميخونيم. 

از فردا صبح شروع ميكنيم ان شاءالله فصل اول همه با هم گوش ميديم.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدایا شکرت که فردا قرار خبر خوبی بهمون بدی 😍😍 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا شکرت خواهرای گلی به خوبی شما ها دارم🌹🤲

خودت خوبی عزیزم  ❤️😍

خدایاشکرت که مارو با یگانه آشنا کردی ❤️

واسه دختر منم دعا کنید لطفا😢

فقط  انرژى مثبت و شكر گزارى بفرستيد ايموجى غم نفرستيد. 

شكر كن بخاطر داشتن دخترت ان شاالله خدا سلامتى هم بهش ميده. 

من آرزوى مادر شدن  دارم پس شما بخاطر نعمت بزرگ مادرى خوشحال باش عزيزم همون خدايى كه اينقد لطف كرد كه مادرشدى شفاش هم ميده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدایاشکرت که تا تو رو داریم علائم حیاتی و سطح هوشیاری عدد و رقمی بیش نیستن😍 تو بهترین طبیبی🥺

😍😍  دقیقا همینطور  اصلا دکتر بیاد هرچی دوست داره بگه 

تا خدا هست غمی نیست 😍😍

عزیزم من یه معجزه ای به چشم دیدم که باورم نمیشه نمیتونم دقیق بهت بگم  تو چه مورده ولی اینحور به ...

عذر ميخوام ميشه اينجا شرايطش بفرماييد ما هم بهره ببريم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خدایا شکرت که به لطف آقا محمد و یکی از کاربرا  همت خوندن نماز شب و نماز روز پنجشنبه نصیبم شد 😍😍😍❤️

خیلیا هستن حسرت عشق واقعی به دلشون مونده خدایا شکرت یگانه و آقا محمد طمع عشق واقعی میچشن 😍😍❤️❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز