من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اينجا قراره هر روز شكر گزاري كنيم و انرژي مثبت بفرستيم تا ان شاءالله با انرژي هاي مثبتمون حال آقا محمد خوب بشه😍
اول از همه يه لينك كتاب صوتي شفاي زندگي ميزارم واستون
١٦ فصل داره ، روزي يك فصل گوش ميكنيم و هر روز هم توي اين تاپيك شكر گزاري ميكنيم. اينجا اصلا قرار نيست از هم بپرسيم دكتر امروز چي گفت؟؟؟ اين صحبتا توي تاپيك قبلي انجام ميشه. اينجا مخصوص شكر گزاري و جملات انرژي مثبت هست دوستان .
عزیزم من یه معجزه ای به چشم دیدم که باورم نمیشه نمیتونم دقیق بهت بگم تو چه مورده ولی اینحور بهت بگم تو یه شی ک ساخته دست ادمه تغییر ایجاد میشد تو یه ساعت و وقت معین که من میخاستم مثل این که ینفر عوضش کنه .از ذکر یونسیه از ته قلبم ان شاالله نتیجه میگیری خدا خودش گفته که بعد اون اجابت کردیم و از غم رهاییی دادیم مومنان رو هم اینجور نجات میدیم اگه خاستی بگو شرایطشو میگم برات
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋