2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور بش بگم بدرد هم نمیخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 112 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا قصدم ازدواج بود چطور باید زخممو درمان میکردم؟

یروزی تاوان احساسات اون دخترو پس میدی نگران نباش

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

نمیدونم الان دقیقا چن سالتونه و چرا فک کردین با اومدن کسی شاید نفر قبلیو فراموش کنید و قبل اینک خودتون کنار بیاید رفتین ت رابطه این ته بی مرامی و بدترین کاریه ک میشه در حق کسی کرد اگ واقعا قصدتون ن دلبستن بود ن ازدواج فقط هدف دیگه ای داشتین مگ دخترا بازیچه احساسی شمان یا واس سرگرمیه یکم مرد باشین اگ نمیتونی وارد هیچ رابطه ای بسی خووو نشو سنت داره میره بالا هم بره ولی زندگی یکیو خراب نکن تو الان نمیدونی ب ابن خانم چ ضربه ای میزنی ولی ن باهاش سرد شو ن چیزی اگ هنوز یکم احساس مسئولیت میکنید واس حس اون خانم بخاطر خوب بودنش رکو راست بهش بگو نمیتونم ادامه بدم ک الکی با کسی ک سرکارش گذاشته ادامه نده و زندگیشو تباه نکنع

و امثال شماها کاری میکننن ک کسی دیگ عاشق نشه و معنای عشق ازدواج ب لجن میکشونین

قبل وارد شدن تو هر رابطه ای خودتون جای اون طرف بزارید ک اگ این بلا و این کارا رو یکی در حق خودتون می‌کرد عکس العملمتون چی میشد 

اینم بگم یکم مردونگی داشته باش و منتظرم اینم باش ک کارماشو پس میدی 

و الانم ب دخترا بگو و قشنگ براش توضیح بده ک سوالی ت دهنش نمونه و تمومش کن بازیششش نده ک اونم بره پی ی آدم با لیاقت و خوب 

فقط لطفا اگه دوسش ندارین از روی دلسوزی باهاش نمونید.

چون کار سختتر میشه

خیلی مودبانه و رسمی بگید قصدتون ازدواج بوده ولی معیارهاتون بهم نمیخوره و تمام.

الکی کشش ندید چون اون دختر فک میکنه باید بیشتر تلاش کنه و نظر شما رو جلب کنه و همین باعث میشه غرق بشه تو این رابطه

امیدوارم حرفای احساسی بهش نزده باشین که داغون میشه😔

واسه فراموش کردن یه غم نباید سراغ یه دختر دیگه میرفتید 

باید مشاوره میگرفتید و زمان میدادید به خودتون

بخند، همین  
نمیدونم الان دقیقا چن سالتونه و چرا فک کردین با اومدن کسی شاید نفر قبلیو فراموش کنید و قبل اینک خودت ...

لطفا زود قضاوت نکنید.فقط۲۰روزه ک اشنا شدیم.اصلا هم قصد نامردی ندارم

فقط لطفا اگه دوسش ندارین از روی دلسوزی باهاش نمونید. چون کار سختتر میشه خیلی مودبانه و رسمی بگید ق ...

فقط۲۰روزه اشنا شدیم.هیچ حرف احساسی نزدیم. من اشتباه بزرگی کردم ک بلافاصله رفتم سراغ این خانوم