2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور بش بگم بدرد هم نمیخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 112 پست
اول از همه زمان زمان زمان اجازه بدین زمان بگذره  عین ی آدم واسش سوگواری کنید  به خودتون ...

ممنون از جوابتون. توصیه هاتون مثبت و کاربردیه فقط موارد اول خیلی سختو جانکاهه فضا برا ناراحتی زمان سوگواری اینا نابود میکنه ادمو واقعا خدا برا هیشکی نخاد همچین حالتیو

ممنون از جوابتون. توصیه هاتون مثبت و کاربردیه فقط موارد اول خیلی سختو جانکاهه فضا برا ناراحتی زمان س ...

درسته حق میدم بهتون 

منم تجربه ی همچین چیزی و داشتم .. سه روز تمام گریه کردم و از ته دلم اشک ریختم تا سبک شدم ..و از اون روز به بعد تا دو هفته هر روز بغض میکردم و ناراحت بودم ولی خدا کمک میکنه نگران نباشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حق میدم بهتون  منم تجربه ی همچین چیزی و داشتم .. سه روز تمام گریه کردم و از ته دلم اشک ر ...

قطعا خدا کمک میکنه.کاش با سه روز یا یکماه حل بشه بعید میدونم

یکم دور شه؟ ینی حالا حالا ها هستش؟

عزیز من‌   من ک پیشگو نیستم یکم مهر ایشون کی از دلتون بیرون میره . فقط تلاش کنید در جهت دور شدن از این عواطف تا آروم آروم عادت کنید 

ببینید ذهن ما مث ی بچه هستش و هر چی و بهش بگیم و واسش تبدیل به عادت کنیم و یاد میگیره.. اگ هنوز نتونستین کنار بیاین با جدا شدن تون بخاطر اینه که هنوز واسه ذهنت تون شفاف نشده ک چرا این رابطه تموم شده ، بشینید چند دلیل منطقی بیارین براش تا بپذیره 

ی نکته ای رو میگم خدمتتون 

کلا در جهان هستی 

مشکلات ما دو دوسته آن 

یا قابل حل هستن یا قابل تحمل 

شما اول باید با خودتون کنار بیاین تا بتونین حل کنید بعدش آروم آروم واقعا ب آرامش ذهنی و روحی میرسین 

یه پیشنهاد دیگ هم میدم بهتون 

به نظرم از یک مشاور یا روانشانس کمک بگیرین که کمک تون کنه در این مسیر 

بعدش انشالله به زندگی تون برسین و ی همسر خوب انتخاب کنید 

از خدا میخوام قلب و روح و ذهن و جسم و جان تون و از مهر اون خانم خالی کنه اگ به صلاح تون نیست بعدش زندگی آروم و خوبی رو بهتون هدیه بده 

عزیز من‌   من ک پیشگو نیستم یکم مهر ایشون کی از دلتون بیرون میره . فقط تلاش کنید در جهت دور ش ...

ممنون از شما و توصیه هاتون. ایشالا شمام سلامت باشید

عزیز من‌   من ک پیشگو نیستم یکم مهر ایشون کی از دلتون بیرون میره . فقط تلاش کنید در جهت دور ش ...

سال نوتون مبارک برا ششمین بار نظرتونو خوندم بخصوص پاراگراف اخر برام دعا کنید

سال نوتون مبارک برا ششمین بار نظرتونو خوندم بخصوص پاراگراف اخر برام دعا کنید

سلام و عرض ادب 

سال نو شما هم مبارک باشه دوست عزیز 

انشالله امسال سال قشنگی براتون باشه و خدا بهترین اتفاقات رو براتون رقم بزنه 

انشالله دلتون شاد باشه و از ته دلتون بخندین و مایه سرزندگی عزیزانتون باشین 

نگران نباشین که‌درست میشه