2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤝خب دوستان ببخشید باید محفلتون ترک کنم چون چشام داره درمیاد اینا فقط یک حس هستش شما هرچی مثبت فکر کنید زندگی شما جریان خیلی قشنگی پیدا میکنه و به هرچی که اراده داشته باشید میرسید (اگه سوالی جا انداختم فردا جواب میدم)🤝✨👀

وضعیت شغلی مناسب با در امد مناسبی دارند ایندتون بسیار روشنه چون قرار اتفاق های خوبی بیفته؟

عزیزم بهم گفتی دوستیه 

میتونم بپرسم ک به ازدواج ختم میشه یا ن؟ 

ایندمون چی میشه؟! 

چه سالی بهم میرسیم؟! 

این تایم هایی که میبینم معنی هاشون واقعیه یا نه؟! یا الکی دلمو خوش کردم 💔؟! 

ببخشید انقد سوال میپرسم قشنگم

نه تو خونس یکم بگردین پیداش میکنید به احتمال زیاد تو کمدهاتون باشه

خدا خیرت بده جواب دادی🌸 ایشالله پیدا شه😕 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بهیار توان ظلمی که کرده خدا ازش میگیره چون زمین گرده متوجه نشدم پسرتون خوبنددد برق گرفتششش یعنی چیی ...

عزیرم میشه خواهش کنم برای من رو هم بگی 

کسی که دوسش دارم بهم حسی داره و اینکه باهم ازدواج میکنیم اگه اره کی 

فامیلیه یا غریبه 

اون خبری که دوست دادم بشنوم رو میشنوم اگه اره کی 

"من چرا دل به تو دادم که دلم میشکنی؟"
چه رنگی بود اخر؟😅

مشکی بود

‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.
لقاح مصنوعی دیرتر احتمال رخ دادنش هست این حس نیست با یه تحقیق ساده متوجه میشید شما با اقدام زیاد احت ...

عزیزم منم خیلییییی وقت پیش پرسیدم جواب ندادی 

گفتم حست بهم چیه از آینده م بگو 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
بهیار توان ظلمی که کرده خدا ازش میگیره چون زمین گرده متوجه نشدم پسرتون خوبنددد برق گرفتششش یعنی چیی ...

درباره آینده ام بگو 

خصوصیاتم 

ممنون قیشنگ🙏🙂💕🚶‍♀️

:((((((((((((: 🐣🌱