2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون دارند لذت میبند از زندگی یه دوره مریض سرماخوردگی داشتن ولی الان بهترند عین برادر من شهریوری ...

اینایی ک میگی چند درصد درسته؟؟

بارداریم ناخواسته میشه یا امادگیشو دارم وبابرنامه ریزیه

همسرتون دارند لذت میبند از زندگی یه دوره مریض سرماخوردگی داشتن ولی الان بهترند عین برادر من شهریوری ...

جوا منو نمیدی؟☹️💔

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
اینایی ک میگی چند درصد درسته؟؟ بارداریم ناخواسته میشه یا امادگیشو دارم وبابرنامه ریزیه

نمیدونم چند درصد درسته ببخشید در این مورد نظری ندارم کسی نتیجه گرفت بهتون اطلاع میدم 🤝😅اون بستگی به شما داره اما همسرتون با برنامه ریزی شده اقدام میکنند 

جانم عزیزم

پرسیدم گفتم خصوصیات عشقمو بگو...بهم پیام میده؟ کی میبینمش؟

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡