2777
2789

سلام بچه ها من تو دو راهی سختی گیر کردم دوماه اقدامم،من بچه پسر دوست دارم و خیلی دوس دارم بچه اولم پسر باشه،ولی تو جدول چینی این ماه رو واسم زده دختر بنظرتون بهش اعتماد کنم و اقدام نکنم؟ خواهرانه کمک کنید مرسی😍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسپار به خود خدا هر چی که بود صحیح و سلامت باشه کافیه تقویم چینی اینا رو بزار کنار برای خودت فر و خیال درست نکن اقدامات رو بکن حالا یا دختر میشه یا پسر دیگه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
اصلا نمیدونم چی وچجوره....ولی اومدیمو کلا بچه اولت تو فالت بود ک دختر باشه تاکی میخای اقدام نکنی

اون دیگ بحث جداس، من میبینم آنقدر میگن درسته ولی من نمیتونم بهش اعتماد کنم آخه مگه میشه آنقدر دقیق بگه

جدول چینی رو ما برای به دنیا آمده ها امتحان کردیم همش درست درآمد من خودم هر دو پسرم رو تقریبا یک ماه باردار شدم به تغذیه و فصل بارداری وزمانش اعتقاد دارم شاید جدول چینی واقعا درست بگه.حالا این ماهو اقدام نداشته باش.