2777
2789

چطوری نیست کنم. پدرم فوت شده. میخای ب نیابت بابام روزه بگیرم ممنون میشم منو راهنمای کنید 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه. روزه مستحب یا روزه قضا داشتن؟ با کلمات معمولی. مثلا نیت روزه مستحب برای آمرزش یا نی ...

من خودم روزه قضا دارم ولی قصد دارم ب بابا بخونم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من خودم روزه قضا دارم ولی قصد دارم ب بابا بخونم 

همین برای ایشون منظورم بود. اگه پدرتون روزه قضا به گردنشون هست تو نیتتون بگید "قضای روزه پدرم رو به جا میارم". اگه فکر میکنید همه روزه هاشونو گرفتن بگید روزه مستحبی

همین برای ایشون منظورم بود. اگه پدرتون روزه قضا به گردنشون هست تو نیتتون بگید "قضای روزه پدرم رو به ...

هرروقت نیست. میکنم برا وضو بگم. هر بار خواستم روزه بگیرم بگم. میشه بیشتر بگید. من دوریه نمازی نخوندم

هرروقت نیست. میکنم برا وضو بگم. هر بار خواستم روزه بگیرم بگم. میشه بیشتر بگید. من دوریه نمازی نخوندم

یه کم غلط املایی داشتید دقیق متوجه نشدم چی گفتید. ببینید اعمالی مثل روزه و نماز باید با نیت انجام بشن. مثلا دو رکعت نماز صبح میخوانم قربت الی الله. یا اگه قضای نماز رو میخواین به جا بیارید میگید دو رکعت نماز صبح میخوانم، قضا، قربه الی الله

اگه روزه اس، نیت روزه میکنم قربه الی الله. اگه مستحب باشه میگید نیت روزه مستحبی میکنم. اگه قضای روزه واجبه میگید نیت روزه قضا میکنم

برای دیگران هم بخواید روزه یا نماز ادا کنید، همینارو میگید هیچ فرقی نداره

اگه فکر میکنید پدرتون روزه قضا بر گردنشون هست میگید روزه قضا برای پدرم به جا میارم.

ولی اگه نه فکر میکنید ایشون خودشون همه روزه هاشون رو گرفتن نیت روزه مستحب میکنید.

نیت نماز رو که همون اولش میگید. نیت روزه رو هم تا اذان ظهر. برای روزه تو دلتونم بگید کفایت میکنه. اصلا همینکه شب میگید صبح برای سحر که میخوام روزه بگیرم فلان غذا رو درست کنم فلان ساعت پاشم این خودش نیته