2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما تلاشتو بکن بقیش بسپار دست خدا اگرم درست نشد بعدا عداب وجدان نداری که چرا بیشتر تلاش نکردی

شوهرم امروز ثابت شد برام دیگه دوسم نداره حالا من هرچقدرم سعی کنم وقتی دوسم نداره نمیشه دیگه عزیزم خودم امید ندارم به خدا سپردم از دوری اما وقتی بندش دوسم نداره خودش میتونه چکارکنه

شما تلاشتو بکن بقیش بسپار دست خدا اگرم درست نشد بعدا عداب وجدان نداری که چرا بیشتر تلاش نکردی

بعدم اون هیچکارنمیتونه بکنه آخه اونا جای زنه آدمو نمیتونن بگیرن که یروزی خودش پشیمون میشه

منم همینو میگم بالخره سرش ب سنگ میخوره

آره بلاخره همینجوری نمیمونه خدابزرگه بلاخره بخاطر بچهاش نمیتونه کاری کنه منوبخاطر بچهاش توخونش نگه داشته من اینقدبدبختم😔برام دعا کن عزیزم  خدا بهم صبربده🙂💓

این مردا پولدار بشن چیکار میکنن واقعا ...مامانم میگه شلوار مرد نباید بشه دو تا 

اخه خیییلی بی پوله کسی نمیاد که تو زندگیش مثل من بدبخت شه بعدم خودش میگه کاش اصلا هیچوقت زن نمیگرفتم وقتی بی‌پول بودم بخدا خداخودش میدونه پای بی پولیش رفیق بازیش نشستم اما این خیانت نمیتونم اما همه چیز بدتره

من ۳ ساله با یه نفرم امروز دلمو شکست همون بهتر کسی دوستت نداره😕

منم دلم از همون آدم که ۲ سال باهاشم یه ماهه خونه 

عوض شده نمیدونم چشه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اخه خیییلی بی پوله کسی نمیاد که تو زندگیش مثل من بدبخت شه بعدم خودش میگه کاش اصلا هیچوقت زن نمیگرفتم ...

توکل کن بخدا عزیزم بالاخره میاد پیش خودت و بچه هات اونا واسه سرگرمی میخاد فقط

توکل کن بخدا عزیزم بالاخره میاد پیش خودت و بچه هات اونا واسه سرگرمی میخاد فقط

آره عزیز خودمم میدونم مرسی فداییت گلم ایشالا خدا بهم کمک میکنه خودشم کمکم دلش نرم میشه امیدوارم