2777
2789

با بی پولیش همه چیش دارم می‌سازم دیگه خیانت کردنش برام خیییلی سنگین بود صبح فهمیدم بهم خیانت کرده بجایی شرمنده شه گفت کاش از زندگیم میرفتی گم میشدی دلم خیلی شکست پدرمم پشتم نیس میگه دوتا بچه داری باید بسوزی بسازی منم بهش گفتم دیگه دوستت ندارم از این به بعد بعنوان بچهات تو خونتم نه زنت ولی نمیدونم چرا از صبح دلم داره میترکه انگاری دارم خفه میشم😔

آره خدالعنتشون کنه اما نمیدونم چرا همچین زنایی حال احوالشون بهتر از ماهست آره میدونم بیشترمردااینجور ...

درکت میکنم گلم توم خودتو ناراحت نکن ب خودت برس سر خودتو با بچه هات گرم کن سعی کن بیشتر ب شوهرت نزدیک بشی ازش دور نشو ک بدتر میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بی پولیش همه چیش دارم می‌سازم دیگه خیانت کردنش برام خیییلی سنگین بود صبح فهمیدم بهم خیانت کرده بج ...

واقعا گاهی ادم فقط دوست داره داد بزنه بگه خدایا چرا اونایی که خوبن و میسازن اینقد بد شانسن

درکت میکنم گلم توم خودتو ناراحت نکن ب خودت برس سر خودتو با بچه هات گرم کن سعی کن بیشتر ب شوهرت نزدیک ...

باشه عزیزم فدات هر دفعه دلمو میشکست اما زودباهاش آشتی میکردم اما ایندفعه دیگه باهاش آشتی نمیکنم 

باشه عزیزم فدات هر دفعه دلمو میشکست اما زودباهاش آشتی میکردم اما ایندفعه دیگه باهاش آشتی نمیکنم  ...

ببین ازش دور شی بدتر میشه تا میتونی واسه حفظ زندگیت بجنگ بزو پیش مشاور تلاشتو بکن شاید شوهرت نرم شد و با خودت و بچه هات مهربون شد

ببین ازش دور شی بدتر میشه تا میتونی واسه حفظ زندگیت بجنگ بزو پیش مشاور تلاشتو بکن شاید شوهرت نرم شد ...

نمیدونم چکارکنم میگم اگه یه چندروز بی‌محلش کنم شاید خوب شه مشاور که نمیزاره منو مثل زندونی کرده تو خونش تا تو کوچه نمیزاره برم😔

نمیدونم چکارکنم میگم اگه یه چندروز بی‌محلش کنم شاید خوب شه مشاور که نمیزاره منو مثل زندونی کرده تو خ ...

ب یه بهانه ای شده برو پیش مشاور یا تلفنی حرف بزن حیفه بخاطر بچه هاتم شده زندگیت خراب نکن