2777
2789
عنوان

تیتر بتا بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 17124 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم pco دارم دکتر دارو داد نخوردم بدون دارو باردار شدم اینجوری شد، کاش داروهاشو خورده بودم فولیکولام ...

عزیزم شما که نینی داری یکی دیگه میخای چیکار داروهای هورمونی پر از عوارض هستن واقعا ظلمه بخاطر دومی ادم عوارض این قرص ها رو به جون بخره 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من این ماه دارو مصرف کردم هم قرص لتروزول خودم هم ۴ تا آمپول اچ ام جی زدم هم دوتا اچ سی جی

سونو دادین موقع تخمک گذاری؟فولیکولا تغییر کرده بود سایزش

نه عزیزم مال شما شده بود؟

نه منم میگم اگر پوچ باشه کیسه زرده تشکیل نمیشه ولی الان مهربان جون داره میگه کیسه زرده دیده شده و خونریزی هم اصلا نداره پس باید دوهفته دیگه صبر کنه جای امید خیلی هست

نه منم میگم اگر پوچ باشه کیسه زرده تشکیل نمیشه ولی الان مهربان جون داره میگه کیسه زرده دیده شده و خو ...

اره درسته بخصوص که ساکش هم هنوز کوچیکه باید دو هفته صب کنه و استرس نداشته باشه 

عزیزم شما که نینی داری یکی دیگه میخای چیکار داروهای هورمونی پر از عوارض هستن واقعا ظلمه بخاطر دومی ا ...

من حاضرم تمام عوارض رو به جون بخرم بچه زیاد دوست دارم پسرم همش گریه میکنه میگه نینی بخریم شوهرم هم خیلی دوست داره تازه دارم دعا میکنم دوقلو بشه

اره درسته بخصوص که ساکش هم هنوز کوچیکه باید دو هفته صب کنه و استرس نداشته باشه 

ممنون ماریانا خیلی دلگرمم کردی الهی که به زودی کلی بچه سالم و ماه خدا بهت بده. یکی از فامیلای ما پیش دکتر طب سنتی رف با اصلاح سبک زندگی کامل pco ش رفع شد! 

دکترم تا ۱۵ ام نیس 

بتات خیلی کم بالا رفته تو دوروز باید ۲برابر بشه ولی الان بعد ۱۰ روزم ۲برابر نشده 

پوچ بوده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگر پوچ باشه و بی بی چک بزاری هیچ وقت پررنگ نمیشه همش هاله هست البته تجربه منه

من بارداری پوچ داشتم دوبار بی بی زدم درجا دو خط پرنگ شد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘