2777
2789
عنوان

تیتر بتا بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 17124 بازدید | 76 پست
جدی میگین؟ دوبار بارداری پوچ داشتین؟ رشد بتاتون چطور بود؟ به دکتر دسترسی ندارم یه ماما گف قطعی پوچه ...

من دوتا بارداری پوچ داشتم دوتا شیمیایی امروز هم بی بی چک مثبت شده برام دعا کن عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل و نگرانیم این رشد خیلی کند بتاست استرس گرفتم 

استرس الان کار رو بدتر میکنه 

وقتی بتات انقدر بالا بود چرا دوباره ازمایش دادی ؟ 

خدا خودش مراقبته نگران نباش 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

جدی؟؟ شما تجربه داری؟ علائم خاصی داشتی؟

اره عزیزم مال من پوچ بود تا هشت هفته صبر کردم از هفت هفته و چهار روز علائم تهوعم خیلی خیلی کم شد و همونجا رشد ساک هم متوقف شده بود انشالله مال شما پوچ نباشه استرس نداشته باش چیزای دیگ فکر کن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
استرس الان کار رو بدتر میکنه  وقتی بتات انقدر بالا بود چرا دوباره ازمایش دادی ؟  خدا خود ...

سونوگرافی که سونو کرد و گف احتمالا پوچه، اون گف بتا بده مجدد... ان شاالله که چیزی نباشه حالا اواخر نوروز باید برم سونو گند خورد تو عید امسالمون!

عزیزم شما ازمایش خاصی ندادین که علت پوچ بودنو بفهمین

علت بارداری پوچ و شیمیایی یا تخمک ضعیف یا اسپرم ضعیف که من مشخص شد تنبلی تخمدان دارم فرق بین این دوتا اینه که بارداری پوچ تا سونوگرافی نری نمیفهمی که پوچه ولی شیمیایی قبل از موعد پری بی بی چک و آزمایش هر دو مثبت میشن بتا دو برابر میشه ولی دقیق تاریخ پری خونریزی میکنی و سقط میشه

اره عزیزم مال من پوچ بود تا هشت هفته صبر کردم از هفت هفته و چهار روز علائم تهوعم خیلی خیلی کم شد و ه ...

عزیزم چه سخت ان شاالله به زودی خدا فرزند سالم و صالح روزیت کنه منم خیلی دعا کن

علت بارداری پوچ و شیمیایی یا تخمک ضعیف یا اسپرم ضعیف که من مشخص شد تنبلی تخمدان دارم فرق بین این دوت ...

من هم اتفاقا تنبلی تخمدان دارم😐دارو هم نمیتونم بخورم 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫