2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوب نیست ولی میتونی باید کتاب تست هاشو بگیری روزانه کار کنی بخونی تراز هم کم کم میاد بالا الان برای ۷ فروردین تلاش کن. راستی زیاد هم متکی نباش به اون من خودم قلم چی میرم ولی اگه اونجا ترازن خوب شه یعنی فقط سوالای قلم چی رو درست جواب دادی هیچ تضمینی نیست قبول شی من اصلا قبول ندارم به اجبار میرم 

۴۴۰۰ خیلی پایینه اما تو هم هنوز اول راااااهی نگران نباش درست و مفهومی درس بخون تست بیشتر کار کن کم ک ...

یعنی کنکور قبول نمیشم😢😢

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

آره خوب نیست ولی میتونی باید کتاب تست هاشو بگیری روزانه کار کنی بخونی تراز هم کم کم میاد بالا الان ب ...

خب اگه تراز خوب باشه کنکور قبول میشیم دیگه مکه نمیگن قلمچی سخت تر از کنکوره؟

یعنی کنکور قبول نمیشم😢😢

هیچچچچ ربطی نداره چون قلم چی هیچ ربطی به کنکور و اینجور چیزا نداره چون سوالات فرق داره اونا ب فکر جیب خودشونن بخدا. یه کتاب آبی و ۳سطحی دارن از همون سوال میارن بعدم انقددددد تقلب میکننننن که نگو من همش ثگ ۲ میزدم ولی ترازم از ۶۱۰۰ بالاتر نرفت که نرفت الانم ۵۹۰۰ اینا گیر کردم ولی هیچ ربطی نداره اگه کم شدی فدا سرت ولی بخون 

آره خوب نیست ولی میتونی باید کتاب تست هاشو بگیری روزانه کار کنی بخونی تراز هم کم کم میاد بالا الان ب ...

پشتیبان بهم پیشنهاد کرده کتاب نوروزشو بخرم یعنی خوبه؟

یعنی کنکور قبول نمیشم😢😢

اگه دوازدهم بودی میگفم نه نمیشذی 

ولی عزیزم تو تازه دهمی هنوز خیلییییی وقت داری پس استرس نگیر و درست و آروم درستو بخون قطعا با شروع از الان و آزمون دادن بهترین نتیجه ممکن رو تو کنکور میگیری

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️❣️

هیچچچچ ربطی نداره چون قلم چی هیچ ربطی به کنکور و اینجور چیزا نداره چون سوالات فرق داره اونا ب فکر جی ...

من پیش پیش برا یازدهمم ثبت نام کردم😅🤦‍♀️