2777
2789

حالا ما چطور تصورت کنیم ؟؟

این لباس رو کسایی باید بپوشن که کمر باریکی دارن ...

نه اینکه گوشت کمر و پهلو بندازی بیرون ...

نمیشه از رو قد و وزن گفت بهت میاد یا نه چون اندام ها با هم فرق دارن 

اگ اندامت ساعت شنیه خیلییی 

من ۱۷۰ و۵۲ ام همش لباس اینجوری میپوشم چون هیکلم همینه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ اندامت ساعت شنیه خیلییی  من ۱۷۰ و۵۲ ام همش لباس اینجوری میپوشم چون هیکلم همینه

خدایاخوشبحالت من باقد تو۷۰ کیلوام یه گرمم نمیادپایین وزنم ارصب تاشب صبحونه نهارشام میشه بهم بگی چی میخوری معمولااندازش روبگو بهم.

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
خدایاخوشبحالت من باقد تو۷۰ کیلوام یه گرمم نمیادپایین وزنم ارصب تاشب صبحونه نهارشام میشه بهم بگی چی م ...

خوشبحالب نداره حقیقتا کمبود وزن دارم باید ۶۰ بشم ولی استخون بندیم همینه 'خیلی سعی میکنم. کالری بالابزنم ک اضاف کنم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خوشبحالب نداره حقیقتا کمبود وزن دارم باید ۶۰ بشم ولی استخون بندیم همینه 'خیلی سعی میکنم. کالری بالاب ...

من کم نمیکنم مشکلم چیه بنظرت

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
من کم نمیکنم مشکلم چیه بنظرت

بامربی ورزش صحبت کن یا دکتر تغذیه احتمالا باید شوک بدی ب بدنت

بامربی ورزش صحبت کن یا دکتر تغذیه احتمالا باید شوک بدی ب بدنت

ینی میگی اون واسم رژیم بنویسه؟

ینی میگی اون واسم رژیم بنویسه؟

اول ازمایش میده

اول ازمایش میده

ی روز کامل وعده هاتواندازش روبگولططططفا

ی روز کامل وعده هاتواندازش روبگولططططفا

خب ببین همیشه مث هم نیس 

توکالری شمار مانکن رو نصب کن 'هدف بزن براش بت میگ چندکالری باید بخوری 

من صبحا یا نون تست پروتیینی یا نون کاکولی(نون محلی بختیاریاس شبیه کولوچه و نون روغنیه پر کشمش و کنجدو...

با دوقاشق چ خ 'کره بادوم زمینی'یه ق چ عسل،۲گردو

میانوعده:۱خرما 'یا موز کوچیک متوسط با کره بادوم زمیتی 

ناهار:۱۲_۱۴ق برنج_۶ق خورشت

میانوعدع:چای بیسکویت_تخمه 'یابستنی'یا نودالیت

شام:اکثرا کوکو یا غذای ساده و یه نون کامل 

مبانوعده:گاهی یه لیوان شیر کاکائو

خب ببین همیشه مث هم نیس  توکالری شمار مانکن رو نصب کن 'هدف بزن براش بت میگ چندکالری باید بخوری ...

چ تغذیه اصولی داری تو انگارمربی بهت داده . چخوب خوشبحالت خیلی خوشتیپی حتما مث افراساراچ اوغلو