2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب توضیح ندادی عزیزم

شوهر هیزی،که هرچی بابت نگاهاش،رفتاراش، باهاش قهر و دعوا کردی ولی بازم بعد یادت دوباره به هیزیاش ادامه میده بنظرتون زنشو دوس داره؟؟؟؟ یعنی آدم وقتی زنشو دوس داره میتونه هیز باشه بنظرتون؟؟ 

بله امکانش هست

مردا ذاتی چشمان منحرفی دارن و با دیدن هر زن ناخوداگاه چشماشون اون سمت میره!! شاید بی منظور باشه بیخیالی طی کن عزیزم

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
شوهر هیزی،که هرچی بابت نگاهاش،رفتاراش، باهاش قهر و دعوا کردی ولی بازم بعد یادت دوباره به هیزیاش ادام ...

اره شوهر منم همینطوره هی سر تا پاشو میشورم باز هی چشمش میچرخه 

تازه از منم نظر میخواد😑😑😑😑میگه وای اونو ببین چه قدی داره😮‍💨😮‍💨وای اینو خوشگله مگه نه🙄🙄🙄

مردا اینطورن اونام ک نگاه نمیکنن فکر میکنی نگاه نمیکنند جوری نگاه میکنن کسی نفهمه

صد تا چشم دارن دور سرشون

اما خب همیشه زنشونو از بقیه بیشتر دوست دارن

و اینا رو که نگاه میکنند فقط در همون لحظه فراموششوندمیشه

اینارو روانشناسا میگن چون خودم این دردو کشیدم کلی تحقیقات کردم

اره شوهر منم همینطوره هی سر تا پاشو میشورم باز هی چشمش میچرخه  تازه از منم نظر میخواد😑😑😑😑م ...

ولی من حس میکنم آدم وقتی یکیو دوس داره و میدونه اینقد با اینکار ناراحت میشه دیگه سعی میکنه اون رفتارو نداشته باشه ‌‌.. منم خیلی غصه خوردم و گریه کردم ولی بعد از ۴ سال میبینم بازم همونه سسته شله حتی در مقابل زشت‌ترین آدما.. حتی وقتی که از همه نظر تامین هست .. منم ازش سرد میشم و فاصله میگیرم دست خودم نیست. 

اره شوهر منم همینطوره هی سر تا پاشو میشورم باز هی چشمش میچرخه  تازه از منم نظر میخواد😑😑😑😑م ...

منم دارم این دردو میکشم

نمیدونم چرا حس میکنم عادته

بعد از دعواهایی که با همسرم کردم خیلی بهتر شده، اما کاملا متوجه میشم که فقط وقتی من هستم داره تلاش میکنه جلوی خودشو بگیره و نگاه نکنه، اینکه نظر بده و اینا نه یعنی جرئتشو نداره، ولی خب خیلی نگاه میکنه، گاها خییییلی واضح زل میزنه به خانما

ولی من حس میکنم آدم وقتی یکیو دوس داره و میدونه اینقد با اینکار ناراحت میشه دیگه سعی میکنه اون رفتار ...

باورت میشه من روز عروسیم توی باغی که رفته بودیم برا عکاسی سر همین باهاش دعوام شد و کوفتمون شد!!!

آخه روز عروسی!!!!

ولی من حس میکنم آدم وقتی یکیو دوس داره و میدونه اینقد با اینکار ناراحت میشه دیگه سعی میکنه اون رفتار ...

فکر نکن فقط شوهر شما اینطوره بخدا اکثر مردها همینن

اصلا ریشه یابی کنی

خیلی عادیه

گفتم که من خیلییییی تحقیقات کردم

ببین

ما زنها وسعت دیدمون خیلی بیشتر از مردهاست بخاطر همین چیزی که کنارمون باشه رو میبینیم

ولی مردها همون چیزی رو که ما میبینیم رو باید برگردن ببینن

باید کله شونو بچرخونن تا ببینن برا همین سرشوندهی باید بچرخه😂😂

دوم اینکه مردها ذاتا از اول که غار نشین بودن شکارچی بودن و دنبال شکار بخاطر همین

همه رو نگاه میکنن

این ذات و ریشه شونه

ذاتا شکار چی هستن و شکارچی هم مدام دنبال شکار سرش میچرخه

اصلا دلیل ب این نیست ک تورو دوست نداره

بلکه عادت مضخرفشون اینه

من بارها اوایل ازدواج از ماشین پیاده میشدم قهر میکردم

یک بارم رفتم در خواست طلاق بدم 

ولی کلی تحقیقات کردم که بهتریناشونم همینن

هی اون کله نافرمشون میچرخه😅😅😅

باورت میشه من روز عروسیم توی باغی که رفته بودیم برا عکاسی سر همین باهاش دعوام شد و کوفتمون شد!!! آخ ...

وای چقد مثل منی .. فکن من اینقد خشکل شده بودم تو لباس عروس و موقع عکس گرفتن نگاش به سروپای دخترعکاسه بود یعنی تمام عکسام ازش ناراحتی میباره